pendik escort bayan
ak

Başkan Altay, E-mitingle Konyalılara Seslendi

01.03.2019 - 11:48, Güncelleme: 01.03.2019 - 11:48
 

Başkan Altay, E-mitingle Konyalılara Seslendi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, e-mitingle Konyalılarla buluştu.Belediyenin mevcut çalışmalarını ve yeni dönem...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, e-mitingle Konyalılarla buluştu.Belediyenin mevcut çalışmalarını ve yeni dönem projelerini anlatan Başkan Altay, samimi bir ortamda gerçekleşen e-mitingle, interaktif ortamda binlerce kişiyle sohbet edip sorularını cevapladı.Başkan Altay, yeni dönemde ilk hedeflerinin istihdam, kaynakların verimli kullanımı ve üretimin teşviki olduğunu söyledi.Belediye ekonomisinin de bir evin ev ekonomisi gibi olduğunu ifade eden Altay, "İhtiyaçlar sınırsız ama kaynaklar kısıtlıdır. Nasıl evimizin ihtiyaçlarını sıralıyor ve elimizdeki bütçeye göre öncelikli olanları yapıyorsak, belediye bütçesi de bunun gibidir. Biz elimizdeki kaynakları verimli şekilde kullanacağız, israf etmeyeceğiz ve yerli malı kullanacağız." dedi.
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, e-mitingle Konyalılarla buluştu.Belediyenin mevcut çalışmalarını ve yeni dönem...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, e-mitingle Konyalılarla buluştu.

Belediyenin mevcut çalışmalarını ve yeni dönem projelerini anlatan Başkan Altay, samimi bir ortamda gerçekleşen e-mitingle, interaktif ortamda binlerce kişiyle sohbet edip sorularını cevapladı.

Başkan Altay, yeni dönemde ilk hedeflerinin istihdam, kaynakların verimli kullanımı ve üretimin teşviki olduğunu söyledi.

Belediye ekonomisinin de bir evin ev ekonomisi gibi olduğunu ifade eden Altay, "İhtiyaçlar sınırsız ama kaynaklar kısıtlıdır. Nasıl evimizin ihtiyaçlarını sıralıyor ve elimizdeki bütçeye göre öncelikli olanları yapıyorsak, belediye bütçesi de bunun gibidir. Biz elimizdeki kaynakları verimli şekilde kullanacağız, israf etmeyeceğiz ve yerli malı kullanacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.