pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Akbulut çalışıyor Deliilyas güzelleşiyor

25.06.2016 - 11:51, Güncelleme: 25.06.2016 - 11:51
 

Başkan Akbulut çalışıyor Deliilyas güzelleşiyor

Deliilyas belediyeseyi beldedeki altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Deliilyas belediye Başkanı Hayati Akbulut Belde Merkezindeki aspes boruların sökülerek 16 atülük plastik boru takıldığını belirtti.Aspes boruların hem sağlık açısından riskli hemde üretilmediği için tamirinin zor olduğunu ifade eden Başkan Akbulut,” Depodan geliş gidiş olan çift hattı değiştiriyoruz. Personeline gösterdikleri çaba için belde halkına da gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum.” dedi.- Deliilyas
Deliilyas belediyeseyi beldedeki altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Deliilyas belediye Başkanı Hayati Akbulut Belde Merkezindeki aspes boruların sökülerek 16 atülük plastik boru takıldığını belirtti.


Aspes boruların hem sağlık açısından riskli hemde üretilmediği için tamirinin zor olduğunu ifade eden Başkan Akbulut,” Depodan geliş gidiş olan çift hattı değiştiriyoruz. Personeline gösterdikleri çaba için belde halkına da gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum.” dedi.- Deliilyas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.