pendik escort bayan
ak

Başkan Acehan'dan İş Yeri Ve Pazar Denetimi

10.03.2017 - 17:03, Güncelleme: 10.03.2017 - 17:03
 

Başkan Acehan'dan İş Yeri Ve Pazar Denetimi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerleri ile pazarda incelemeler yaptı. Gıda üretimi ve satışı...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerleri ile pazarda incelemeler yaptı. Gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerleri ile pazarlarda incelemelerde bulunan Başkan Acehan, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.Acehan, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın sağlığının her şeyin önünde olduğunu belirterek, "Denetim hiçbir zaman itimatsızlık değildir. Denetim ne kadar sık olursa esnaflarımız da kendine çekidüzen verir, kurallara uyar. Zabıta ekiplerimiz sadece bu ay içerisinde 20 okul kantinini, 19 lokanta ve kafeteryayı, 6 pastaneyi, 4 turşu imalathanesini, 84 bakkal ve marketi, 19 kasap ve balık tezgahını, 10 kahvehaneyi, bir fırını ve 148 kez ekmek gramajı denetimi olmak üzere toplam 311 iş yerini denetlemiştir. Yapılan bu denetimlerde iş yerleri gerekli tutanaklar tutularak uyarılmış ve kendilerine süre verilmiştir." dedi.Acehan ayrıca yaklaşık 2 yıl içinde Çubuk'un yeni bir pazara kavuşacağını söyledi.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerleri ile pazarda incelemeler yaptı. Gıda üretimi ve satışı...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerleri ile pazarda incelemeler yaptı.

Gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerleri ile pazarlarda incelemelerde bulunan Başkan Acehan, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Acehan, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın sağlığının her şeyin önünde olduğunu belirterek, "Denetim hiçbir zaman itimatsızlık değildir. Denetim ne kadar sık olursa esnaflarımız da kendine çekidüzen verir, kurallara uyar. Zabıta ekiplerimiz sadece bu ay içerisinde 20 okul kantinini, 19 lokanta ve kafeteryayı, 6 pastaneyi, 4 turşu imalathanesini, 84 bakkal ve marketi, 19 kasap ve balık tezgahını, 10 kahvehaneyi, bir fırını ve 148 kez ekmek gramajı denetimi olmak üzere toplam 311 iş yerini denetlemiştir. Yapılan bu denetimlerde iş yerleri gerekli tutanaklar tutularak uyarılmış ve kendilerine süre verilmiştir." dedi.

Acehan ayrıca yaklaşık 2 yıl içinde Çubuk'un yeni bir pazara kavuşacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.