pendik escort bayan
ak

Başkan Acehan, Yol Çalışmalarını İnceledi

20.07.2018 - 19:28, Güncelleme: 20.07.2018 - 19:28
 

Başkan Acehan, Yol Çalışmalarını İnceledi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Esenboğa Mahallesi'nde devam eden bulvar çalışmasını yerinde inceledi. Yol yapım çalışmaları hakkında...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Esenboğa Mahallesi'nde devam eden bulvar çalışmasını yerinde inceledi. Yol yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Acehan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, yaklaşık 9 kilometrelik yolun otoban konforunda olacağını belirtti.Yolun üniversiteyle ilçeyi birbirine yakınlaştırıp bölgenin gelişmesine yardımcı olacağını dile getiren Acehan, "Yapılan yol ile bölgenin de çehresi değişecek. Ekiplerimiz şimdi yolun alt yapısını yapıyor. İnşallah alt yapı tamamlanır tamamlanmaz asfalt ekibi de hemen girecek ve yol asfaltlanacak." diye konuştu.İlçedeki yol açım ve asfalt yapım çalışmalarının program dahilinde devam ettiğini dile getiren Başkan Acehan, "Çalışma yapılacak cadde ve sokakları önceden tespit ettik. Bu tespitlere göre program hazırladık. Bu program dahilinde çalışmalarımız artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.Acehan, çalışmaları yürüten ekiplerle de bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Başkan Acehan’a eşlik eden Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rumi Türkoğlu ise yapılan yol için Başkan Acehan'’a ve ekibine teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Esenboğa Mahallesi'nde devam eden bulvar çalışmasını yerinde inceledi. Yol yapım çalışmaları hakkında...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Esenboğa Mahallesi'nde devam eden bulvar çalışmasını yerinde inceledi.

Yol yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Acehan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, yaklaşık 9 kilometrelik yolun otoban konforunda olacağını belirtti.

Yolun üniversiteyle ilçeyi birbirine yakınlaştırıp bölgenin gelişmesine yardımcı olacağını dile getiren Acehan, "Yapılan yol ile bölgenin de çehresi değişecek. Ekiplerimiz şimdi yolun alt yapısını yapıyor. İnşallah alt yapı tamamlanır tamamlanmaz asfalt ekibi de hemen girecek ve yol asfaltlanacak." diye konuştu.

İlçedeki yol açım ve asfalt yapım çalışmalarının program dahilinde devam ettiğini dile getiren Başkan Acehan, "Çalışma yapılacak cadde ve sokakları önceden tespit ettik. Bu tespitlere göre program hazırladık. Bu program dahilinde çalışmalarımız artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

Acehan, çalışmaları yürüten ekiplerle de bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Acehan’a eşlik eden Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rumi Türkoğlu ise yapılan yol için Başkan Acehan'’a ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.