pendik escort bayan
ak

Başkan Acehan, Şampiyon Sporcuları Kabul Etti

06.06.2017 - 16:43, Güncelleme: 06.06.2017 - 16:43
 

Başkan Acehan, Şampiyon Sporcuları Kabul Etti

ANKARA (AA) Türkiye ve Ankara Judo Şampiyonası'nda dereceye giren Çubuklu sporcular, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti....

ANKARA (AA) Türkiye ve Ankara Judo Şampiyonası'nda dereceye giren Çubuklu sporcular, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti. Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Judo takımı sporcularını kabul eden Başkan Acehan, sporcuların gösterdiği başarının gurur verici olduğunu ifade etti.Acehan, "Çocukların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için dersleri kadar spora ve sanatsal faaliyetlere de önem vermesi gerekir. Küçük yaştan itibaren düzenli spor yapan bir çocuk yaşıtlarına oranla daha aktif, sağlıklı ve başarılı olur. Bunu ben kendi çocuklarımda bizzat yaşıyorum. Spor çocuklar için hem fiziksel, hem de sosyal açıdan çok önemlidir" diye konuştu. Judo antrenörü Ahmet Koçyiğit ise, Ankara’da yapılan Judo Ankara Şampiyonasına minik ve yıldız kategorisinden 22 sporcuyla katıldıklarını, 1 Türkiye şampiyonu, 5 Ankara şampiyonu, 5 Ankara ikincisi ve 11 de Ankara üçüncülüğü elde ettiklerini söyledi.
ANKARA (AA) Türkiye ve Ankara Judo Şampiyonası'nda dereceye giren Çubuklu sporcular, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti....

ANKARA (AA) Türkiye ve Ankara Judo Şampiyonası'nda dereceye giren Çubuklu sporcular, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Judo takımı sporcularını kabul eden Başkan Acehan, sporcuların gösterdiği başarının gurur verici olduğunu ifade etti.

Acehan, "Çocukların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için dersleri kadar spora ve sanatsal faaliyetlere de önem vermesi gerekir. Küçük yaştan itibaren düzenli spor yapan bir çocuk yaşıtlarına oranla daha aktif, sağlıklı ve başarılı olur. Bunu ben kendi çocuklarımda bizzat yaşıyorum. Spor çocuklar için hem fiziksel, hem de sosyal açıdan çok önemlidir" diye konuştu.

Judo antrenörü Ahmet Koçyiğit ise, Ankara’da yapılan Judo Ankara Şampiyonasına minik ve yıldız kategorisinden 22 sporcuyla katıldıklarını, 1 Türkiye şampiyonu, 5 Ankara şampiyonu, 5 Ankara ikincisi ve 11 de Ankara üçüncülüğü elde ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.