pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Acehan Halk Pazarını İnceledi

16.11.2017 - 16:58, Güncelleme: 16.11.2017 - 16:58
 

Başkan Acehan Halk Pazarını İnceledi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Başkan Acehan beraberinde belediye yetkilileriyle...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Başkan Acehan beraberinde belediye yetkilileriyle birlikte pazarda incelemelerde bulundu, esnafın taleplerini dinledi.Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Acehan, pazar alışverişi de yaptı.Acehan burada yaptığı açıklamada, her zaman pazarcı esnafının yanında olduklarını belirterek, şunları söyledi: "Onların sıkıntılarını dertlerini dinledik. İnşallah önümüzdeki süreçte temeli atılan yeni kapalı pazarımız ile birlikte pazarda reform derecesinde yenilikler yapılacak. Hem esnafımız daha güzel bir ortamda tezgahlarını kuracak hem de vatandaşlarımız daha güzel ve nezih bir ortamda alış veriş yapabilecekler."
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Başkan Acehan beraberinde belediye yetkilileriyle...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Başkan Acehan beraberinde belediye yetkilileriyle birlikte pazarda incelemelerde bulundu, esnafın taleplerini dinledi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Acehan, pazar alışverişi de yaptı.

Acehan burada yaptığı açıklamada, her zaman pazarcı esnafının yanında olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Onların sıkıntılarını dertlerini dinledik. İnşallah önümüzdeki süreçte temeli atılan yeni kapalı pazarımız ile birlikte pazarda reform derecesinde yenilikler yapılacak. Hem esnafımız daha güzel bir ortamda tezgahlarını kuracak hem de vatandaşlarımız daha güzel ve nezih bir ortamda alış veriş yapabilecekler."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.