pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başından 133 iğne çıkarıldı!

17.07.2014 - 21:09, Güncelleme: 17.07.2014 - 21:09
 

Başından 133 iğne çıkarıldı!

Sivas'ta arıların saldırısına uğrayan 66 yaşındaki Mahmut Kılıç'ın kafasından 133 iğne çıkartıldı.

Sivas Kent merkezinde Yunus Emre Mahallesi, Türk-İş Bloklarında yaşayan SSK emeklisi 2 çocuk babası Mahmut Kılıç, Yıldızeli ilçesi Yiğitler köyünde bulunan fidanlarını sulamak için köye gitti. Kılıç'ın fidanlarının bulunduğu bölgeye gitmek için bindiği eşeğe arılar saldırdı. Eşeğini arılardan kurtarmak isterken kendisi de hedef oldu. ARILARDAN ZOR KURTULDU Başından arıların soktuğu Mahmut Kılıç güçlükle kurtularak köye döndü. Burada yardım isteyen Kılıç yakınları tarafından Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada doktorlar Kılıç'ın başından 30 arı iğnesi çıkardı. Durumu kötüleşen Mahmut Kılıç ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Acil serviste tedavi altına alınan Kılıç'ın baş, kulak, göz, saç ve sakal bölgesinden 103 arı iğnesi daha çıkırıldı. Hastanede tedavisi devam eden Mahmut Kılıç, "Arılar aniden saldırınca mücadele etmeye çalıştım. Eşek kaçıp kendini kurtardı. Kafamdaki şapka ile onları savuşturmaya çalıştım. Köye döndükten kısa süre sonra rahatsızlanınca hastaneye getirdiler." dedi. SAĞLIK DURUMU İYİ Kılıç'ın başında bulunan arı iğnelerini bir saatte temizleyen Doç.Dr. Eren, "Hastamız bize yaklaşık 130 tane arı tarafından sokulmuş halde geldi. Bize geldiği zaman bulantısı kusması ve şuur bozukluğu vardı. Biz gerekli müdahaleyi yaptık. Arıların iğnesini çıkardık ve tedavisine başladık. Şu anda hastamızın durumu iyi." diye konuştu. - SİVAS
Sivas'ta arıların saldırısına uğrayan 66 yaşındaki Mahmut Kılıç'ın kafasından 133 iğne çıkartıldı.

Sivas Kent merkezinde Yunus Emre Mahallesi, Türk-İş Bloklarında yaşayan SSK emeklisi 2 çocuk babası Mahmut KılıçYıldızeli ilçesi Yiğitler köyünde bulunan fidanlarını sulamak için köye gitti. Kılıç'ın fidanlarının bulunduğu bölgeye gitmek için bindiği eşeğe arılar saldırdı. Eşeğini arılardan kurtarmak isterken kendisi de hedef oldu.

ARILARDAN ZOR KURTULDU

Başından arıların soktuğu Mahmut Kılıç güçlükle kurtularak köye döndü. Burada yardım isteyen Kılıç yakınları tarafından Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada doktorlar Kılıç'ın başından 30 arı iğnesi çıkardı. Durumu kötüleşen Mahmut Kılıç ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Acil serviste tedavi altına alınan Kılıç'ın baş, kulak, göz, saç ve sakal bölgesinden 103 arı iğnesi daha çıkırıldı. Hastanede tedavisi devam eden Mahmut Kılıç, "Arılar aniden saldırınca mücadele etmeye çalıştım. Eşek kaçıp kendini kurtardı. Kafamdaki şapka ile onları savuşturmaya çalıştım. Köye döndükten kısa süre sonra rahatsızlanınca hastaneye getirdiler." dedi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kılıç'ın başında bulunan arı iğnelerini bir saatte temizleyen Doç.Dr. Eren, "Hastamız bize yaklaşık 130 tane arı tarafından sokulmuş halde geldi. Bize geldiği zaman bulantısı kusması ve şuur bozukluğu vardı. Biz gerekli müdahaleyi yaptık. Arıların iğnesini çıkardık ve tedavisine başladık. Şu anda hastamızın durumu iyi." diye konuştu. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.