pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başına Kar Kütlesi Düşen Kişi Yaralandı

18.01.2017 - 14:58, Güncelleme: 18.01.2017 - 14:58
 

Başına Kar Kütlesi Düşen Kişi Yaralandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde çatıdan üzerine kar kütlesi düşen yaya, hastaneye kaldırıldı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çatıdan üzerine kar kütlesi düşen kişi, hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndaki bir banka şubesinden çıktıktan sonra kaldırımda yürüyen Şükrü Bakır'ın (46) üzerine, bitişiğindeki binanın çatısından kar kütlesi düştü. Yaralanan Bakır, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından kar kütlesinin düştüğü bina çevresine şerit çekilerek güvenlik önlemi alındı.Çatının diğer kısımlarında aşağıya düşmek üzere olan kar kütleleri ise başka kişilerin zarar görmemesi için adrese gelen bir vinç yardımıyla temizlendi.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde çatıdan üzerine kar kütlesi düşen yaya, hastaneye kaldırıldı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çatıdan üzerine kar kütlesi düşen kişi, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndaki bir banka şubesinden çıktıktan sonra kaldırımda yürüyen Şükrü Bakır'ın (46) üzerine, bitişiğindeki binanın çatısından kar kütlesi düştü.

Yaralanan Bakır, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından kar kütlesinin düştüğü bina çevresine şerit çekilerek güvenlik önlemi alındı.

Çatının diğer kısımlarında aşağıya düşmek üzere olan kar kütleleri ise başka kişilerin zarar görmemesi için adrese gelen bir vinç yardımıyla temizlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.