pendik escort bayan
ak

Başıboş Atlar Şehre İndi

18.01.2017 - 10:38, Güncelleme: 18.01.2017 - 10:38
 

Başıboş Atlar Şehre İndi

Eymir bölgesindeki bir çiftlikten kaçan ve Turan Güneş Bulvarı'nda trafiği aksatan atlar, Çankaya Belediyesi ekiplerince yakalanarak barınağa koyuldu

ANKARA (AA) - Eymir bölgesindeki bir çiftlikten kaçan ve Turan Güneş Bulvarı'nda trafiği aksatan atlar, Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Merkezi ekiplerince yakalanarak barınağa koyuldu.Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Eymir bölgesindeki bir çiftlikten kaçan atların şehir merkezine kadar gelerek Turan Güneş Bulvarı'nda trafiği alt üst ettiği belirtildi. Hayvanseverlerin ihbarı üzerine belediye ekiplerinin bölgeye gittiği ifade edilen açıklamada, yakalanan atların sağlıklı şekilde barınağa koyulduğu bildirildi. Hayvanları bir gün boyunca barınakta misafir eden barınak görevlilerinin, uzun uğraşlar sonucu atların sahibine ulaştığı ve yakalanan yedi atın veterinerler tarafından sağlık kontrolünden geçirilerek sahibine teslim edildiği kaydedildi.
Eymir bölgesindeki bir çiftlikten kaçan ve Turan Güneş Bulvarı'nda trafiği aksatan atlar, Çankaya Belediyesi ekiplerince yakalanarak barınağa koyuldu

ANKARA (AA) - Eymir bölgesindeki bir çiftlikten kaçan ve Turan Güneş Bulvarı'nda trafiği aksatan atlar, Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Merkezi ekiplerince yakalanarak barınağa koyuldu.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Eymir bölgesindeki bir çiftlikten kaçan atların şehir merkezine kadar gelerek Turan Güneş Bulvarı'nda trafiği alt üst ettiği belirtildi.

Hayvanseverlerin ihbarı üzerine belediye ekiplerinin bölgeye gittiği ifade edilen açıklamada, yakalanan atların sağlıklı şekilde barınağa koyulduğu bildirildi.

Hayvanları bir gün boyunca barınakta misafir eden barınak görevlilerinin, uzun uğraşlar sonucu atların sahibine ulaştığı ve yakalanan yedi atın veterinerler tarafından sağlık kontrolünden geçirilerek sahibine teslim edildiği kaydedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.