pendik escort bayan
ak

Başhekim Demirkol, Görevine Başladı

Yaşam 17.01.2017 - 11:38, Güncelleme: 17.01.2017 - 11:38
 

Başhekim Demirkol, Görevine Başladı

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Op. Dr. Mehmet Kutlu Demirkol, görevine başladı. Demirkol, yaptığı açıklamada, hastanenin...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Op. Dr. Mehmet Kutlu Demirkol, görevine başladı. Demirkol, yaptığı açıklamada, hastanenin eksiklerini tespit edeceklerini ve ilk etapta doktor sayısının artırılması için çalışmaların yapılacağını dile getirerek, "Hastanemizde düzenli, huzurlu bir işleyişin sağlanabilmesi için çalışacağız. Hastanemizde iç huzur olmazsa dış huzur sağlanamaz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Demirkol, İstanbul Kartal Devlet Hastanesinde ve Ağrı Doğu Beyazıt Devlet Hastanesinde görev yaptı.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Op. Dr. Mehmet Kutlu Demirkol, görevine başladı. Demirkol, yaptığı açıklamada, hastanenin...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Op. Dr. Mehmet Kutlu Demirkol, görevine başladı.

Demirkol, yaptığı açıklamada, hastanenin eksiklerini tespit edeceklerini ve ilk etapta doktor sayısının artırılması için çalışmaların yapılacağını dile getirerek, "Hastanemizde düzenli, huzurlu bir işleyişin sağlanabilmesi için çalışacağız. Hastanemizde iç huzur olmazsa dış huzur sağlanamaz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Demirkol, İstanbul Kartal Devlet Hastanesinde ve Ağrı Doğu Beyazıt Devlet Hastanesinde görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.