pendik escort bayan
ak

Başbakan Yıldırım Niğde'de

13.01.2018 - 15:28, Güncelleme: 13.01.2018 - 15:28
 

Başbakan Yıldırım Niğde'de

Yıldırım, Niğde Valiliğini ziyaret ederek, projelere ilişkin bilgi aldı

NİĞDE (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Niğde Valiliğini ziyaret etti.Yıldırım, AK Parti Niğde 6. Olağan İl Kongresi'nin ardından Valiliğe geçti.Başbakan Yıldırım, Valilik önünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.Vali Yılmaz Şimşek ve il protokolü tarafından karşılanan Yıldırım, Şimşek'ten kentteki yatırım ve projelere ilişkin bilgi aldı.Başbakan Yıldırım'a Valilik çıkışında Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Canıtez tarafından 51 numaralı Niğde Belediyespor forması ve atkısı hediye edildi.Yıldırım, gazetecilerle de hatıra fotoğrafı çektirdi.Yıldırım'a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ravza Kavakçı Kan, Hamza Dağ, Harun Karacan, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ile eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik etti.
Yıldırım, Niğde Valiliğini ziyaret ederek, projelere ilişkin bilgi aldı

NİĞDE (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Niğde Valiliğini ziyaret etti.

Yıldırım, AK Parti Niğde 6. Olağan İl Kongresi'nin ardından Valiliğe geçti.

Başbakan Yıldırım, Valilik önünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Vali Yılmaz Şimşek ve il protokolü tarafından karşılanan Yıldırım, Şimşek'ten kentteki yatırım ve projelere ilişkin bilgi aldı.

Başbakan Yıldırım'a Valilik çıkışında Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Canıtez tarafından 51 numaralı Niğde Belediyespor forması ve atkısı hediye edildi.

Yıldırım, gazetecilerle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yıldırım'a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ravza Kavakçı Kan, Hamza Dağ, Harun Karacan, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ile eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.