pendik escort bayan
ak

Başbakan Yıldırım Niğde'de

28.03.2017 - 21:23, Güncelleme: 28.03.2017 - 21:23
 

Başbakan Yıldırım Niğde'de

Yıldırım, engelli 3 ağabeyiyle yaşayan kadının yardım talebini dinledi

NİĞDE (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Niğde'de, engelli 3 ağabeyiyle yaşayan kadının yardım talebini dinledi.Niğde'de katıldığı mitingin ardından belediye ve valiliği ziyaret eden Yıldırım, iş adamlarıyla gerçekleştireceği toplantı için geçtiği otelin çevresinde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı, onlarla sohbet etti.Bu sırada, birlikte yaşadığı zihinsel ve bedensel engelli üç ağabeyini yanında getiren Şengül Ersaç, Yıldırım'dan yardım talebinde bulundu. Başbakan Yıldırım ise Ersaç'ı dinleyerek, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu'na talimat verdi.Ersaç, AA muhabirine 43, 47 ve 49 yaşlarındaki zihinsel ve bedensel engelli ağabeylerine kendisinin baktığını söyledi.Başbakan Yıldırım'ı görmek için ağabeyleriyle geldiğini belirten Ersaç, "Başbakanıma söyledim. Ev ve araba istedim, o da yardımcı olacağını söyledi. Aldığım maaşı hep kiraya, faturalara veriyorum, ev sahibi olamadım. Araba istiyorum, dört duvar arasına hapsettim onları, dışarıya çıkaramıyorum." diye konuştu.
Yıldırım, engelli 3 ağabeyiyle yaşayan kadının yardım talebini dinledi

NİĞDE (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Niğde'de, engelli 3 ağabeyiyle yaşayan kadının yardım talebini dinledi.

Niğde'de katıldığı mitingin ardından belediye ve valiliği ziyaret eden Yıldırım, iş adamlarıyla gerçekleştireceği toplantı için geçtiği otelin çevresinde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı, onlarla sohbet etti.

Bu sırada, birlikte yaşadığı zihinsel ve bedensel engelli üç ağabeyini yanında getiren Şengül Ersaç, Yıldırım'dan yardım talebinde bulundu. Başbakan Yıldırım ise Ersaç'ı dinleyerek, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu'na talimat verdi.

Ersaç, AA muhabirine 43, 47 ve 49 yaşlarındaki zihinsel ve bedensel engelli ağabeylerine kendisinin baktığını söyledi.

Başbakan Yıldırım'ı görmek için ağabeyleriyle geldiğini belirten Ersaç, "Başbakanıma söyledim. Ev ve araba istedim, o da yardımcı olacağını söyledi. Aldığım maaşı hep kiraya, faturalara veriyorum, ev sahibi olamadım. Araba istiyorum, dört duvar arasına hapsettim onları, dışarıya çıkaramıyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.