pendik escort bayan
ak

Başbakan Yıldırım Kırıkkale'de

17.12.2017 - 16:48, Güncelleme: 17.12.2017 - 16:48
 

Başbakan Yıldırım Kırıkkale'de

Yıldırım:- "AK Parti ailesi olarak durmuyoruz, yorulmuyoruz, Anadolu'nun her köşesini karış karış geziyoruz. Vatandaşımızla buluşuyoruz, hasret gideriyoruz, hasbihal ediyoruz ve geleceğin güzel günlerini hep birlikte karşılıyoruz"

KIRIKKALE (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, "AK Parti ailesi olarak durmuyoruz, yorulmuyoruz, Anadolu'nun her köşesini karış karış geziyoruz. Vatandaşımızla buluşuyoruz, hasret gideriyoruz, hasbihal ediyoruz ve geleceğin güzel günlerini hep birlikte karşılıyoruz." dedi.Yıldırım, AK Parti Kırıkkale 6. Olağan İl Kongresi öncesinde Başpınar Kapalı Spor Salonu önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Vatandaşlara otobüsten hitap eden Yıldırım, Kırıkkale'nin kendisini coşkuyla karşıladığını söyledi.Kente, partisinin Kırıkkale 6. Olağan İl Kongresi için geldiğini dile getiren Yıldırım'ın, "Kırıkkale 2019'a hazır mısın? Yeni bir destan yazmaya var mısınız?" demesi üzerine alandaki vatandaşlar "evet" karşılığını verdi.Yıldırım, Kırıkkale'ye gelmeden önce Çankırı'da vatandaşlarla bir araya geldiğini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Onlarla gelecek Türkiye'nin heyecanını hep birlikte yaşadık. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Karaman'da, şu anda vatandaşlarımızla beraber. AK Parti ailesi olarak durmuyoruz, yorulmuyoruz, Anadolu'nun her köşesini karış karış geziyoruz. Vatandaşımızla buluşuyoruz, hasret gideriyoruz, hasbihal ediyoruz ve geleceğin güzel günlerini hep birlikte karşılıyoruz." Bu sırada alandaki vatandaşların "Dik dur eğilme, Kırıkkale seninle" sloganı üzerine Yıldırım, "Hiç merak etmeyin, biz sadece rükuda Rabbimizin önünde eğiliriz. Başka hiçbir güç bizi eğemez." dedi.Yıldırım, alandaki vatandaşların "taşeron işçilere kadro" talebi üzerine, "Kadro işi tamam." karşılığını verdi.Alanda, Türk bayrağının yanı sıra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım'ın posterleri yer aldı.AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatınca Başpınar Stadyumu'na asılan "Yolları bölen, ülkeyi böldürmeyen Türkiye'nin Başbakanı hoş geldiniz" yazılı büyük boy pankart dikkati çekti.
Yıldırım:- "AK Parti ailesi olarak durmuyoruz, yorulmuyoruz, Anadolu'nun her köşesini karış karış geziyoruz. Vatandaşımızla buluşuyoruz, hasret gideriyoruz, hasbihal ediyoruz ve geleceğin güzel günlerini hep birlikte karşılıyoruz"

KIRIKKALE (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, "AK Parti ailesi olarak durmuyoruz, yorulmuyoruz, Anadolu'nun her köşesini karış karış geziyoruz. Vatandaşımızla buluşuyoruz, hasret gideriyoruz, hasbihal ediyoruz ve geleceğin güzel günlerini hep birlikte karşılıyoruz." dedi.

Yıldırım, AK Parti Kırıkkale 6. Olağan İl Kongresi öncesinde Başpınar Kapalı Spor Salonu önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

Vatandaşlara otobüsten hitap eden Yıldırım, Kırıkkale'nin kendisini coşkuyla karşıladığını söyledi.

Kente, partisinin Kırıkkale 6. Olağan İl Kongresi için geldiğini dile getiren Yıldırım'ın, "Kırıkkale 2019'a hazır mısın? Yeni bir destan yazmaya var mısınız?" demesi üzerine alandaki vatandaşlar "evet" karşılığını verdi.

Yıldırım, Kırıkkale'ye gelmeden önce Çankırı'da vatandaşlarla bir araya geldiğini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onlarla gelecek Türkiye'nin heyecanını hep birlikte yaşadık. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Karaman'da, şu anda vatandaşlarımızla beraber. AK Parti ailesi olarak durmuyoruz, yorulmuyoruz, Anadolu'nun her köşesini karış karış geziyoruz. Vatandaşımızla buluşuyoruz, hasret gideriyoruz, hasbihal ediyoruz ve geleceğin güzel günlerini hep birlikte karşılıyoruz."

Bu sırada alandaki vatandaşların "Dik dur eğilme, Kırıkkale seninle" sloganı üzerine Yıldırım, "Hiç merak etmeyin, biz sadece rükuda Rabbimizin önünde eğiliriz. Başka hiçbir güç bizi eğemez." dedi.

Yıldırım, alandaki vatandaşların "taşeron işçilere kadro" talebi üzerine, "Kadro işi tamam." karşılığını verdi.

Alanda, Türk bayrağının yanı sıra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım'ın posterleri yer aldı.

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatınca Başpınar Stadyumu'na asılan "Yolları bölen, ülkeyi böldürmeyen Türkiye'nin Başbakanı hoş geldiniz" yazılı büyük boy pankart dikkati çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.