pendik escort bayan
ak

Başbakan Yıldırım Irak'a Geldi

07.01.2017 - 10:23, Güncelleme: 07.01.2017 - 10:23
 

Başbakan Yıldırım Irak'a Geldi

BAĞDAT (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "ANA" ile Bağdat'a geldi.Irak'a iki günlük ziyaret gerçekleştiren Başbakan Yıldırım'ı, Bağdat...

BAĞDAT (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "ANA" ile Bağdat'a geldi.Irak'a iki günlük ziyaret gerçekleştiren Başbakan Yıldırım'ı, Bağdat Uluslararası Havalimanı'nda Irak Su Kaynakları Bakanı Hasan Hani el-Cenabi, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakcı ile Irak'ın Ankara Büyükelçisi Hişam Alavi törenle karşıladı.Yıldırım, havalimanında bir süre Irak Su Kaynakları Bakanı Cenabi ile görüştü.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da Yıldırım ile Bağdat'a geldi.
BAĞDAT (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "ANA" ile Bağdat'a geldi.Irak'a iki günlük ziyaret gerçekleştiren Başbakan Yıldırım'ı, Bağdat...

BAĞDAT (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "ANA" ile Bağdat'a geldi.

Irak'a iki günlük ziyaret gerçekleştiren Başbakan Yıldırım'ı, Bağdat Uluslararası Havalimanı'nda Irak Su Kaynakları Bakanı Hasan Hani el-Cenabi, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakcı ile Irak'ın Ankara Büyükelçisi Hişam Alavi törenle karşıladı.

Yıldırım, havalimanında bir süre Irak Su Kaynakları Bakanı Cenabi ile görüştü.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da Yıldırım ile Bağdat'a geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.