pendik escort bayan
ak

Başbakan Yıldırım "Gönül Dağı"na Konuk Olacak

10.01.2018 - 10:13, Güncelleme: 10.01.2018 - 10:13
 

Başbakan Yıldırım "Gönül Dağı"na Konuk Olacak

Yıldırım, TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında ekrana gelecek "Gönül Dağı" programının özel bölümüne konuk olacak- Programda gençlik yıllarında babasıyla otobüsle şehirlerarası yolcu taşımacılığı yaptığı dönemi anlatacak olan Başbakan Yıldırım, siyasete uza

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında ekrana gelecek "Gönül Dağı" programının "özel" bölümüne konuk olacak. "Gönül Dağı" programının özel bölümünün fragmanı, TRT 1 ve TRT Haber ekranlarında yayınlandı.Başbakan Yıldırım, programın fragmanında kendisini, "Ben Erzincan Refahiye'nin Kayı Köyü'nden Topal Dursun'un oğlu." şeklinde tanıttı.Mesleği gemi inşa mühendisliği olan Yıldırım, gençlik yıllarında babasıyla otobüs işletmeciliği yaptığını da anlattı.Mercedes'in "302" model otobüsünün direksiyonuna geçen Başbakan Binali Yıldırım'ın, "Babamla beraber başladık biz bu işe. 1978'de bir otobüs aldık. 1984'e kadar bu işi yaptık. Bu vesileyle Türkiye'nin her tarafına yolcu taşımacılığı yaptık." ifadelerini kullandı.Yıldırım, siyasete uzanan hayat hikayesini ise "Allah ne yazdıysa o oluyor, nasibinizde varsa oluyor. Tabii ki çalışacaksın, çabalayacaksın ama sonunda takdir Mevla'nın." sözleriyle özetledi.Programın fragmanı, Erzincan'a ait "Şu yüce dağları duman kaplamış" adlı türkü eşliğinde sunuldu. Türküyü dinleyen Yıldırım, "Bu, bizim memleketin türküsüdür. Bizim türkülerimiz hep acıklıdır. Çünkü Erzincan depremlerden çok acı çeken bir ildir. Bütün türküler umutsuzluk, acı, aşk ve sevgi üzerine." değerlendirmesini yaptı. Hollandalı sunucu Wilco Van Herpen ile yola çıkan konukların hayat hikayelerini anlattığı "Gönül Dağı" programının özel bölümü saat 19.50'de TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında seyirciyle buluşacak.
Yıldırım, TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında ekrana gelecek "Gönül Dağı" programının özel bölümüne konuk olacak- Programda gençlik yıllarında babasıyla otobüsle şehirlerarası yolcu taşımacılığı yaptığı dönemi anlatacak olan Başbakan Yıldırım, siyasete uza

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında ekrana gelecek "Gönül Dağı" programının "özel" bölümüne konuk olacak.

"Gönül Dağı" programının özel bölümünün fragmanı, TRT 1 ve TRT Haber ekranlarında yayınlandı.

Başbakan Yıldırım, programın fragmanında kendisini, "Ben Erzincan Refahiye'nin Kayı Köyü'nden Topal Dursun'un oğlu." şeklinde tanıttı.

Mesleği gemi inşa mühendisliği olan Yıldırım, gençlik yıllarında babasıyla otobüs işletmeciliği yaptığını da anlattı.

Mercedes'in "302" model otobüsünün direksiyonuna geçen Başbakan Binali Yıldırım'ın, "Babamla beraber başladık biz bu işe. 1978'de bir otobüs aldık. 1984'e kadar bu işi yaptık. Bu vesileyle Türkiye'nin her tarafına yolcu taşımacılığı yaptık." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, siyasete uzanan hayat hikayesini ise "Allah ne yazdıysa o oluyor, nasibinizde varsa oluyor. Tabii ki çalışacaksın, çabalayacaksın ama sonunda takdir Mevla'nın." sözleriyle özetledi.

Programın fragmanı, Erzincan'a ait "Şu yüce dağları duman kaplamış" adlı türkü eşliğinde sunuldu. Türküyü dinleyen Yıldırım, "Bu, bizim memleketin türküsüdür. Bizim türkülerimiz hep acıklıdır. Çünkü Erzincan depremlerden çok acı çeken bir ildir. Bütün türküler umutsuzluk, acı, aşk ve sevgi üzerine." değerlendirmesini yaptı.

Hollandalı sunucu Wilco Van Herpen ile yola çıkan konukların hayat hikayelerini anlattığı "Gönül Dağı" programının özel bölümü saat 19.50'de TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında seyirciyle buluşacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.