pendik escort bayan
ak

Başbakan Yardımcısı Türkeş'ten Şehit Ailesine Ziyaret

31.03.2017 - 19:53, Güncelleme: 31.03.2017 - 19:53
 

Başbakan Yardımcısı Türkeş'ten Şehit Ailesine Ziyaret

Türkeş, şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana'nın Niğde'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu

NİĞDE (AA) - Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana'nın Niğde'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Türkeş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in vefat eden annesi Fadimana Halisdemir'in cenaze töreninin ardından Altunhisar ilçesi Hasandağı Ulukışla köyü mezarlığına 4 gün önce defnedilen şehit Altınalana'nın kabrine giderek dua etti. Hasandağı Ulukışla köyündeki baba evine geçen Türkeş, şehidin babası Mehmet, annesi Şerife, eşi Eriç ve yüzbaşı ağabeyi Serkan Altınalana ile görüşerek, başsağlığı ve sabır diledi. Türkeş, şehidin babasına Kur'an-ı Kerim hediye etti. Türkeş'e Vali Ertan Peynircioğlu da eşlik etti.Daha sonra bir dizi ziyaret gerçekleştiren Türkeş, beraberinde AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve partililerle Altunhisar ilçesinde tamamlanan 155 konutluk TOKİ projesindeki 5 hak sahibine Belediyede düzenlenen törenle anahtarlarını teslim etti.Türkeş, ardından Bor ilçesinde esnafla görüştü, AK Parti ve MHP İlçe teşkilatını ziyaret etti.
Türkeş, şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana'nın Niğde'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu

NİĞDE (AA) - Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana'nın Niğde'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Türkeş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in vefat eden annesi Fadimana Halisdemir'in cenaze töreninin ardından Altunhisar ilçesi Hasandağı Ulukışla köyü mezarlığına 4 gün önce defnedilen şehit Altınalana'nın kabrine giderek dua etti.

Hasandağı Ulukışla köyündeki baba evine geçen Türkeş, şehidin babası Mehmet, annesi Şerife, eşi Eriç ve yüzbaşı ağabeyi Serkan Altınalana ile görüşerek, başsağlığı ve sabır diledi. Türkeş, şehidin babasına Kur'an-ı Kerim hediye etti. Türkeş'e Vali Ertan Peynircioğlu da eşlik etti.

Daha sonra bir dizi ziyaret gerçekleştiren Türkeş, beraberinde AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve partililerle Altunhisar ilçesinde tamamlanan 155 konutluk TOKİ projesindeki 5 hak sahibine Belediyede düzenlenen törenle anahtarlarını teslim etti.

Türkeş, ardından Bor ilçesinde esnafla görüştü, AK Parti ve MHP İlçe teşkilatını ziyaret etti.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.