pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Konya'da

17.07.2016 - 02:13, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:13
 

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Konya'da

Kurtulmuş: "Merkezi hükümetin Konya'ya yaptığı destekler önemlidir. Bunlardan bir tanesi Konya Ovası Projesi'ydi. Büyük oranda tamamlandı"

KONYA (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Merkezi hükümetin Konya'ya yaptığı destekler önemlidir. Bunlardan bir tanesi Konya Ovası Projesi'ydi. Büyük oranda tamamlandı." dedi.Kurtulmuş, Uluslararası Kültür Turizmi ve Medya Kurultayı'nın açılışı için geldiği Konya'da, Vali Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret etti.Numan Kurtulmuş, valilikteki şeref defterini imzaladıktan sonra basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Konya Büyükşehir Belediyesine geçti. Kurtulmuş'u burada Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı karşıladı.Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada, Konya'nın bir huzur şehri olduğunu ve bunun da kente girer girmez anlaşıldığını söyledi.Konya'nın her yerinden tarih ve medeniyet fışkırdığını ifade eden Numan Kurtulmuş, Anadolu'da böyle kentlerin varlığına işaret ederek, bunların başında da Konya'nın geldiğini belirtti.Kurtulmuş, Konya'nın kültür ve medeniyet şehri olduğunu dile getirerek, şehirlerin ve ülkelerin maddi imarı kadar, manevi imarının da önemli olduğunu vurguladı.Konya'nın en gelişmiş şehirlerden biri olduğuna dikkati çeken Numan Kurtulmuş, şunları kaydetti:"Merkezi hükümetin Konya'ya yaptığı destekler önemlidir. Bunlardan bir tanesi Konya Ovası Projesi'ydi. Büyük oranda tamamlandı. İnşallah önümüzdeki dönemde geri kalan unsurlarının da tamamlanarak, entegre projelerin bitirilmesi, merkezi hükümetin, Konya ve çevresiyle ilgili öncelikli çalışmalarından birisidir. Yine Konya Çevre Yolu projelendirilmiş ve yatırım programı kapsamına alınmış, bir kısmı da yapılmış, geri kalanı da yapılacak bir projedir. Burada da bir aksama olmayacak, Konyalı hemşehrilerimize, dostlarımıza bir kere daha hatırlatmak isterim."
Kurtulmuş: "Merkezi hükümetin Konya'ya yaptığı destekler önemlidir. Bunlardan bir tanesi Konya Ovası Projesi'ydi. Büyük oranda tamamlandı"

KONYA (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Merkezi hükümetin Konya'ya yaptığı destekler önemlidir. Bunlardan bir tanesi Konya Ovası Projesi'ydi. Büyük oranda tamamlandı." dedi.

Kurtulmuş, Uluslararası Kültür Turizmi ve Medya Kurultayı'nın açılışı için geldiği Konya'da, Vali Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret etti.

Numan Kurtulmuş, valilikteki şeref defterini imzaladıktan sonra basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Konya Büyükşehir Belediyesine geçti. Kurtulmuş'u burada Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı karşıladı.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada, Konya'nın bir huzur şehri olduğunu ve bunun da kente girer girmez anlaşıldığını söyledi.

Konya'nın her yerinden tarih ve medeniyet fışkırdığını ifade eden Numan Kurtulmuş, Anadolu'da böyle kentlerin varlığına işaret ederek, bunların başında da Konya'nın geldiğini belirtti.

Kurtulmuş, Konya'nın kültür ve medeniyet şehri olduğunu dile getirerek, şehirlerin ve ülkelerin maddi imarı kadar, manevi imarının da önemli olduğunu vurguladı.

Konya'nın en gelişmiş şehirlerden biri olduğuna dikkati çeken Numan Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Merkezi hükümetin Konya'ya yaptığı destekler önemlidir. Bunlardan bir tanesi Konya Ovası Projesi'ydi. Büyük oranda tamamlandı. İnşallah önümüzdeki dönemde geri kalan unsurlarının da tamamlanarak, entegre projelerin bitirilmesi, merkezi hükümetin, Konya ve çevresiyle ilgili öncelikli çalışmalarından birisidir. Yine Konya Çevre Yolu projelendirilmiş ve yatırım programı kapsamına alınmış, bir kısmı da yapılmış, geri kalanı da yapılacak bir projedir. Burada da bir aksama olmayacak, Konyalı hemşehrilerimize, dostlarımıza bir kere daha hatırlatmak isterim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.