pendik escort bayan
ak

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Taziye Ziyareti

02.05.2018 - 15:03, Güncelleme: 02.05.2018 - 15:03
 

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Taziye Ziyareti

YOZGAT (AA) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, eski Sorgun Belediye Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Ahmet Şimşek'e, ağabeyi Süleyman Şimşek'in...

YOZGAT (AA) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, eski Sorgun Belediye Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Ahmet Şimşek'e, ağabeyi Süleyman Şimşek'in vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Süleyman Şimşek (78) için Sorgun ilçesi Salihpaşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Şimşek'in naaşı, ilçe mezarlığında toprağa verildi.Cenaze törenine, Şimşek'in ailesi ve yakınları, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Kaymakam Mustafa Altınpınar, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Sorgun'a gelen Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Şimşek'in taziye çadırında Ahmet Şimşek ve yakınlarına taziyelerini iletti.
YOZGAT (AA) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, eski Sorgun Belediye Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Ahmet Şimşek'e, ağabeyi Süleyman Şimşek'in...

YOZGAT (AA) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, eski Sorgun Belediye Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Ahmet Şimşek'e, ağabeyi Süleyman Şimşek'in vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Süleyman Şimşek (78) için Sorgun ilçesi Salihpaşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Şimşek'in naaşı, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Şimşek'in ailesi ve yakınları, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Kaymakam Mustafa Altınpınar, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Sorgun'a gelen Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Şimşek'in taziye çadırında Ahmet Şimşek ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.