pendik escort bayan
ak

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgat'ta

13.06.2018 - 16:08, Güncelleme: 13.06.2018 - 16:08
 

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgat'ta

Bozdağ, Sorgun ilçesinde esnafları ve MHP Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.Sorgun halkının yoğun ilgi gösterdiği Bozdağ, vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti. AK Parti iktidarlarının yaptığı çalışmaları ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan Bozdağ, 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.Bozdağ, Yozgat'ın ulaşım, sağlık, adalet ve eğitim alanında çok sayıda hizmet aldığını, yeni dönemde de bu hizmetlerin katlanarak devam edeceğini vurguladı.MHP Seçim İrtibat Bürosu'nu da ziyaret eden Bozdağ, burada bulunan partililerle tokalaştı ve kendilerine başarılar diledi.Bozdağ'ın esnaf ziyaretine, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz ve İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz eşlik etti.
Bozdağ, Sorgun ilçesinde esnafları ve MHP Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Sorgun halkının yoğun ilgi gösterdiği Bozdağ, vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti.

AK Parti iktidarlarının yaptığı çalışmaları ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan Bozdağ, 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Bozdağ, Yozgat'ın ulaşım, sağlık, adalet ve eğitim alanında çok sayıda hizmet aldığını, yeni dönemde de bu hizmetlerin katlanarak devam edeceğini vurguladı.

MHP Seçim İrtibat Bürosu'nu da ziyaret eden Bozdağ, burada bulunan partililerle tokalaştı ve kendilerine başarılar diledi.

Bozdağ'ın esnaf ziyaretine, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz ve İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.