pendik escort bayan
ak

"Başarıya Götüren Aile" Konulu Söyleşi Düzenlendi

03.02.2019 - 12:08, Güncelleme: 03.02.2019 - 12:08
 

"Başarıya Götüren Aile" Konulu Söyleşi Düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından "Başarıya Götüren Aile" konulu söyleşi programı düzenlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından "Başarıya Götüren Aile" konulu söyleşi programı düzenlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve sosyolog-yazar Polat Doğru katıldı.Söyleşide konuşan Cüceloğlu, çocukların önemini vurgulayarak, "Araştırmalar sonunda bir insanın başarısının yılmamak olduğu görülmüştür. Bu durum birey için de aileler için de toplumlar için de geçerlidir. Bu yüzden çocuklarımızın yeniden ayağa kalkmaları ve yılmamaları için köklerinin sağlam olması gereklidir." ifadelerini kullandı.Başkan Çelik de geçen yıl düzenledikleri 120'den fazla programı 600 binden fazla kişinin izlediğini belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından "Başarıya Götüren Aile" konulu söyleşi programı düzenlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından "Başarıya Götüren Aile" konulu söyleşi programı düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve sosyolog-yazar Polat Doğru katıldı.

Söyleşide konuşan Cüceloğlu, çocukların önemini vurgulayarak, "Araştırmalar sonunda bir insanın başarısının yılmamak olduğu görülmüştür. Bu durum birey için de aileler için de toplumlar için de geçerlidir. Bu yüzden çocuklarımızın yeniden ayağa kalkmaları ve yılmamaları için köklerinin sağlam olması gereklidir." ifadelerini kullandı.

Başkan Çelik de geçen yıl düzenledikleri 120'den fazla programı 600 binden fazla kişinin izlediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.