pendik escort bayan
ak

Başarılı Öğretmenlere Belge Verildi

24.06.2019 - 16:28, Güncelleme: 24.06.2019 - 16:28
 

Başarılı Öğretmenlere Belge Verildi

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında yaptıkları çalışmalarda başarı gösteren öğretmenler Kaymakam Mustafa Altınpınar...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında yaptıkları çalışmalarda başarı gösteren öğretmenler Kaymakam Mustafa Altınpınar tarafından "başarı belgesi" ile ödüllendirildi. Sorgun Öğretmenevi'nde yapılan törende konuşan Altınpınar, ilçede eğitim öğretim seviyesinin yükselmesinde büyük emeği olan öğretmenleri tebrik etti. Öğretmenlerin işlerini meslek aşkı, şevki ve heyecanıyla yaptıklarında başarının mutlaka geleceğini ifade eden Altınpınar, "2018-2019 eğitim öğretim yılında sizlerin gayretlerinden son derece memnunuz. Bu memnuniyetimizi belgelendirmek için bugün burada toplandık. Sizleri bu başarılarınızdan dolayı kutluyorum." dedi.Daha sonra öğretmenlere başarı belgesi verildi. Törene, Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, siyasi parti ilçe başkanları, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında yaptıkları çalışmalarda başarı gösteren öğretmenler Kaymakam Mustafa Altınpınar...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında yaptıkları çalışmalarda başarı gösteren öğretmenler Kaymakam Mustafa Altınpınar tarafından "başarı belgesi" ile ödüllendirildi.

Sorgun Öğretmenevi'nde yapılan törende konuşan Altınpınar, ilçede eğitim öğretim seviyesinin yükselmesinde büyük emeği olan öğretmenleri tebrik etti.

Öğretmenlerin işlerini meslek aşkı, şevki ve heyecanıyla yaptıklarında başarının mutlaka geleceğini ifade eden Altınpınar, "2018-2019 eğitim öğretim yılında sizlerin gayretlerinden son derece memnunuz. Bu memnuniyetimizi belgelendirmek için bugün burada toplandık. Sizleri bu başarılarınızdan dolayı kutluyorum." dedi.

Daha sonra öğretmenlere başarı belgesi verildi.

Törene, Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, siyasi parti ilçe başkanları, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.