pendik escort bayan
ak

Başarılı Öğrenciler, Ürdün'de Dil Eğitimi Alacak

30.06.2018 - 17:58, Güncelleme: 30.06.2018 - 17:58
 

Başarılı Öğrenciler, Ürdün'de Dil Eğitimi Alacak

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi'nde başarılı 25 öğrenci, dil eğitimi için Ürdün'e gitti.Ahmet Keleşoğlu...

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi'nde başarılı 25 öğrenci, dil eğitimi için Ürdün'e gitti.Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, fakülte bahçesinde yapılan uğurlama töreninde, 2014'ten bu yana Arapça hazırlık sınıfında başarılı olan öğrencileri Ürdün'e gönderdiklerini söyledi.Türk Anadolu Vakfı ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla öğrencilerin Ürdün'ün başkenti Amman'daki Arapça Dil Kursu'nda (İyvan Enstitüsü) eğitim alacağını aktaran Altındaş, şunları kaydetti:"Bu yıl beşincisi düzenlenen program kapsamında Arapça dil eğitimi almak üzere 25 kişilik öğrenci grubumuzu başlarında fakülte hocalarımızdan Dr. Öğretim Üyesi Mücahit Küçüksarı olmak üzere Amman'a gönderiyoruz. Arap Dili ve Edebiyatı alanında uzman Arap hocalar tarafından İyvan Enstitüsünde bu öğrencilerimize özel kurs ve müfredat programı uygulanacak. Öğrencilerimiz, fakültede aldıkları nitelikli Arapça derslerinin ardından Arapçalarını daha üst düzeye çıkaracaklar. Ayrıca, İslam tarihinde meşhur olan mekanları da görme fırsatı bulacaklar. Yurt dışında öğrencilerimizin katıldığı Arapça kursları, dil eğitimlerinin gelişmesi bakımından büyük yararlar sağladığı görülmüştür."
KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi'nde başarılı 25 öğrenci, dil eğitimi için Ürdün'e gitti.Ahmet Keleşoğlu...

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi'nde başarılı 25 öğrenci, dil eğitimi için Ürdün'e gitti.

Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, fakülte bahçesinde yapılan uğurlama töreninde, 2014'ten bu yana Arapça hazırlık sınıfında başarılı olan öğrencileri Ürdün'e gönderdiklerini söyledi.

Türk Anadolu Vakfı ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla öğrencilerin Ürdün'ün başkenti Amman'daki Arapça Dil Kursu'nda (İyvan Enstitüsü) eğitim alacağını aktaran Altındaş, şunları kaydetti:

"Bu yıl beşincisi düzenlenen program kapsamında Arapça dil eğitimi almak üzere 25 kişilik öğrenci grubumuzu başlarında fakülte hocalarımızdan Dr. Öğretim Üyesi Mücahit Küçüksarı olmak üzere Amman'a gönderiyoruz. Arap Dili ve Edebiyatı alanında uzman Arap hocalar tarafından İyvan Enstitüsünde bu öğrencilerimize özel kurs ve müfredat programı uygulanacak. Öğrencilerimiz, fakültede aldıkları nitelikli Arapça derslerinin ardından Arapçalarını daha üst düzeye çıkaracaklar. Ayrıca, İslam tarihinde meşhur olan mekanları da görme fırsatı bulacaklar. Yurt dışında öğrencilerimizin katıldığı Arapça kursları, dil eğitimlerinin gelişmesi bakımından büyük yararlar sağladığı görülmüştür."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.