pendik escort bayan
ak

"Başarılı Bir Yılı Geride Bıraktık"

17.01.2018 - 14:33, Güncelleme: 17.01.2018 - 14:33
 

"Başarılı Bir Yılı Geride Bıraktık"

- Yıldız Milli Kız Boks Takımı Antrenörü Çınar, 2017 yılının kendileri için verimli geçtiğini, 6 Avrupa derecesi elde ettiklerini söyledi

ÇANKIRI (AA) - Yıldız Milli Kız Boks Takımı Antrenörü Ahmet Çınar, geçen yılı oldukça verimli geçirdiklerini belirterek, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu bildirdi.Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2017 yılının başarılı geçtiğine işaret ederek, "Avrupa Şampiyonası'nda yıldız kızlar olarak 6 Avrupa derecesi elde ettik. Bunlardan dördü Avrupa üçüncülüğü, ikisi de Avrupa şampiyonluğu. İstiklal Marşımızı okuttular. Bu bizim için gurur ve mutluluk verici oldu." dedi.Geçen yıl sadece Avrupa Şampiyonası'na katıldıklarını, burada 6 madalya aldıklarını, 2018 yılında da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Çınar, şöyle konuştu:"Yıldız Milli Kız Boks Takımı olarak kadın boksunun altyapısını oluşturmaktayız. Bizler fabrikanın girişiyiz. Buradan yetişen Avrupa ve dünya şampiyonu olan sporcular 2020 ve 2024 olimpiyatlarına aday sporcular haline geliyor. Bu konuda federasyon başkanımız Eyüp Gözgeç, bizlere tam yetki vererek olimpiyatlara katılacak sporcuları seçmemizi sağladı. Bu sayede çok daha başarılı olduğumuzun kanaatindeyiz. Öyle ki 5 yılda ekip arkadaşlarımızla 47 Avrupa ve dünya derecesi kazanırken buradan dünya ve Avrupa şampiyonu olan arkadaşlarımız 2020 olimpiyatlarına aday gösterilmektedir. Bunlara örnek verecek olursak Busenaz Sürmeneli, Esra Yıldız gibi sporcular bizde Avrupa ve dünya şampiyonu olmuş sporculardır. Şu an ise 2020 Olimpiyatları için en güçlü aday sporcular arasında yer alıyorlar."Ahmet Çınar; desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Binali Yıldırım'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'e teşekkür etti.
- Yıldız Milli Kız Boks Takımı Antrenörü Çınar, 2017 yılının kendileri için verimli geçtiğini, 6 Avrupa derecesi elde ettiklerini söyledi


ÇANKIRI (AA) - Yıldız Milli Kız Boks Takımı Antrenörü Ahmet Çınar, geçen yılı oldukça verimli geçirdiklerini belirterek, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu bildirdi.

Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2017 yılının başarılı geçtiğine işaret ederek, "Avrupa Şampiyonası'nda yıldız kızlar olarak 6 Avrupa derecesi elde ettik. Bunlardan dördü Avrupa üçüncülüğü, ikisi de Avrupa şampiyonluğu. İstiklal Marşımızı okuttular. Bu bizim için gurur ve mutluluk verici oldu." dedi.

Geçen yıl sadece Avrupa Şampiyonası'na katıldıklarını, burada 6 madalya aldıklarını, 2018 yılında da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Çınar, şöyle konuştu:

"Yıldız Milli Kız Boks Takımı olarak kadın boksunun altyapısını oluşturmaktayız. Bizler fabrikanın girişiyiz. Buradan yetişen Avrupa ve dünya şampiyonu olan sporcular 2020 ve 2024 olimpiyatlarına aday sporcular haline geliyor. Bu konuda federasyon başkanımız Eyüp Gözgeç, bizlere tam yetki vererek olimpiyatlara katılacak sporcuları seçmemizi sağladı. Bu sayede çok daha başarılı olduğumuzun kanaatindeyiz. Öyle ki 5 yılda ekip arkadaşlarımızla 47 Avrupa ve dünya derecesi kazanırken buradan dünya ve Avrupa şampiyonu olan arkadaşlarımız 2020 olimpiyatlarına aday gösterilmektedir. Bunlara örnek verecek olursak Busenaz Sürmeneli, Esra Yıldız gibi sporcular bizde Avrupa ve dünya şampiyonu olmuş sporculardır. Şu an ise 2020 Olimpiyatları için en güçlü aday sporcular arasında yer alıyorlar."

Ahmet Çınar; desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Binali Yıldırım'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.