pendik escort bayan
ak

Banvit’in Satış Süreci Tamamlandı

Spor 26.05.2017 - 12:13, Güncelleme: 26.05.2017 - 12:13
 

Banvit’in Satış Süreci Tamamlandı

İSTANBUL (AA) - Banvit’in satış süreci dün düzenlenen genel kurulda tamamlanarak, yüzde 79,5 hissesi BRF ile Katar Yatırım Otoritesi ortaklığına devredildi.Banvit'ten...

İSTANBUL (AA) - Banvit’in satış süreci dün düzenlenen genel kurulda tamamlanarak, yüzde 79,5 hissesi BRF ile Katar Yatırım Otoritesi ortaklığına devredildi.Banvit'ten yapılan açıklamada, helal gıda pazarında faaliyet gösteren BRF’nin girişimi OneFoods’a dahil olan Banvit’in hem Türkiye içinde hem de yurt dışında çok daha güçlü bir oyuncu olması beklendiği ifade edildi.Açıklamada, Türkiye'nin helal kanatlı eti tüketimi konusunda dünyanın en büyük ülkesi olmasına rağmen, yıllık yaklaşık 20 kg kişi başı tavuk tüketiminin, hazır gıda ve şarküteri ürünlerinin pazara girişinin düşük seviyelerde olduğu belirtilirken, bunun da Türkiye pazarının büyüme potansiyelinin göstergesi olduğu kaydedildi.- Banvit OneFoods ile daha da güçlenecekOneFoods CEO’su Patricio Rohner konuya ilişkin "Özellikle hazır gıda ürünlerinde olmak üzere Türkiye pazarının sunduğu büyüme fırsatlarına ek olarak, Banvit’in ve OneFoods’un operasyonlarını birleştirerek önemli ticari ve operasyonel sinerjilere sahip olacağımızı düşünüyoruz. Bu, helal et pazarındaki gücümüzü ve liderliğimizi daha da pekiştirecek." değerlendirmesinde bulundu.
İSTANBUL (AA) - Banvit’in satış süreci dün düzenlenen genel kurulda tamamlanarak, yüzde 79,5 hissesi BRF ile Katar Yatırım Otoritesi ortaklığına devredildi.Banvit'ten...
İSTANBUL (AA) - Banvit’in satış süreci dün düzenlenen genel kurulda tamamlanarak, yüzde 79,5 hissesi BRF ile Katar Yatırım Otoritesi ortaklığına devredildi.
Banvit'ten yapılan açıklamada, helal gıda pazarında faaliyet gösteren BRF’nin girişimi OneFoods’a dahil olan Banvit’in hem Türkiye içinde hem de yurt dışında çok daha güçlü bir oyuncu olması beklendiği ifade edildi.
Açıklamada, Türkiye'nin helal kanatlı eti tüketimi konusunda dünyanın en büyük ülkesi olmasına rağmen, yıllık yaklaşık 20 kg kişi başı tavuk tüketiminin, hazır gıda ve şarküteri ürünlerinin pazara girişinin düşük seviyelerde olduğu belirtilirken, bunun da Türkiye pazarının büyüme potansiyelinin göstergesi olduğu kaydedildi.
- Banvit OneFoods ile daha da güçlenecek
OneFoods CEO’su Patricio Rohner konuya ilişkin "Özellikle hazır gıda ürünlerinde olmak üzere Türkiye pazarının sunduğu büyüme fırsatlarına ek olarak, Banvit’in ve OneFoods’un operasyonlarını birleştirerek önemli ticari ve operasyonel sinerjilere sahip olacağımızı düşünüyoruz. Bu, helal et pazarındaki gücümüzü ve liderliğimizi daha da pekiştirecek." değerlendirmesinde bulundu.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.