pendik escort bayan
ak

Banker Bilo filmi Sivas'ta gerçek oldu!

28.07.2017 - 15:44, Güncelleme: 28.07.2017 - 15:44
 

Banker Bilo filmi Sivas'ta gerçek oldu!

Şener Şen ve İlyas Salman'ın başrollerde oynadığı filmde bir grup işçi kaçak yollarla Almanya'ya gitmeye çalışıyordu. Ancak Kendilerini Almanya'ya ulaştıracağını söyleyen kişi onları burası Almanya diye kandırıp İstanbul'da bırakmıştı?

Şener Şen ve İlyas Salman'ın başrollerde oynadığı filmde bir grup işçi kaçak yollarla Almanya'ya gitmeye çalışıyordu. Ancak Kendilerini Almanya'ya ulaştıracağını söyleyen kişi onları burası Almanya diye kandırıp İstanbul'da bırakmıştı? Banker Bilo filmi Sivas'ta gerçek oldu... Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan, Ankara ve İstanbul'a gitmek isteyen yabancı uyruklu 105 kişiyi Sivas'ta bırakan insan tacirleri polis ekipleri tarafından yakalandı.Yurda kaçak yollarda giriş yaptıktan sonra toplandıkları Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinden İstanbul ve Ankara'ya gitmek için 76 AP 368 plakalı otobüse binen Afganistan ve Pakistan uyruklu 105 kişi, dün insan tacirleri tarafından 'İstanbul'a geldik' diyerek Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde indirildi. Terminalde indikten sonra etrafta dolaşmaya başlayan kişilerden şüphelenen çevredekilerin polis ekiplerine haber vermesinin ardından cadde ve sokaklara dağılan 105 Afganistan ve Pakistan uyrukluyu kaçak yakalandı. Otobüs ve minibüslere bindirilen yabancı uyruklu kaçaklar, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Daha sonra çalışma başlatan Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakları Ağrı'dan 'İstanbul'a götürüyoruz' diye bindiren 4 kişiyi tespit etti. Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne verilen ihbarın ardından polis ekipleri Mücahit D.,Hasan D. Serdar İ. ve Abdullah Y. bir benzin istasyonunda yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan Hasan D., Serdar İ. ve Abdullah Y. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, otobüs şoförü Mücahit D. ise tutuklandı.Tutuklanan Mücahit D. adliye çıkışı basın mensuplarına, "Şahit yok delil yok. Tek suçum direksiyonda olmak ortada sadece bir ifade var" dedi. Öte yandan kaçakçılıkta kullanılan otobüse el konulurken, şahıslara para cezası kesildi. - SİVAS 
Şener Şen ve İlyas Salman'ın başrollerde oynadığı filmde bir grup işçi kaçak yollarla Almanya'ya gitmeye çalışıyordu. Ancak Kendilerini Almanya'ya ulaştıracağını söyleyen kişi onları burası Almanya diye kandırıp İstanbul'da bırakmıştı?

Şener Şen ve İlyas Salman'ın başrollerde oynadığı filmde bir grup işçi kaçak yollarla Almanya'ya gitmeye çalışıyordu. Ancak Kendilerini Almanya'ya ulaştıracağını söyleyen kişi onları burası Almanya diye kandırıp İstanbul'da bırakmıştı? Banker Bilo filmi Sivas'ta gerçek oldu...

 

Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan, Ankara ve İstanbul'a gitmek isteyen yabancı uyruklu 105 kişiyi Sivas'ta bırakan insan tacirleri polis ekipleri tarafından yakalandı.


Yurda kaçak yollarda giriş yaptıktan sonra toplandıkları Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinden İstanbul ve Ankara'ya gitmek için 76 AP 368 plakalı otobüse binen Afganistan ve Pakistan uyruklu 105 kişi, dün insan tacirleri tarafından 'İstanbul'a geldik' diyerek Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde indirildi. Terminalde indikten sonra etrafta dolaşmaya başlayan kişilerden şüphelenen çevredekilerin polis ekiplerine haber vermesinin ardından cadde ve sokaklara dağılan 105 Afganistan ve Pakistan uyrukluyu kaçak yakalandı. Otobüs ve minibüslere bindirilen yabancı uyruklu kaçaklar, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Daha sonra çalışma başlatan Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakları Ağrı'dan 'İstanbul'a götürüyoruz' diye bindiren 4 kişiyi tespit etti. Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne verilen ihbarın ardından polis ekipleri Mücahit D.,Hasan D. Serdar İ. ve Abdullah Y. bir benzin istasyonunda yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan Hasan D., Serdar İ. ve Abdullah Y. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, otobüs şoförü Mücahit D. ise tutuklandı.


Tutuklanan Mücahit D. adliye çıkışı basın mensuplarına, "Şahit yok delil yok. Tek suçum direksiyonda olmak ortada sadece bir ifade var" dedi. 
Öte yandan kaçakçılıkta kullanılan otobüse el konulurken, şahıslara para cezası kesildi. - SİVAS

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.