pendik escort bayan
ak

Balıkçılar Gölde Buldukları Yaralı Ördeği Kurtardı

26.02.2019 - 09:53, Güncelleme: 26.02.2019 - 09:53
 

Balıkçılar Gölde Buldukları Yaralı Ördeği Kurtardı

KONYA (AA) - Yalıhüyüklü balıkçılar gölde avlanırken yaralı halde suda buldukları ördeği kurtardı.Balıkçı Ali Çetin, arkadaşları ile gölde...

KONYA (AA) - Yalıhüyüklü balıkçılar gölde avlanırken yaralı halde suda buldukları ördeği kurtardı.Balıkçı Ali Çetin, arkadaşları ile gölde balık tutarlarken gölün ortasında gördükleri yaralı bir ördeği kurtararak evine götürdü.Kızı Dilara (13) ile yaralı ördeği Yalıhüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne götüren Ali Çetin burada bulunan yetkililerden yardım istedi.Yaralı ördeğe yetkililer ilk müdahaleyi yapmasının ardından konuyla ilgili bilgi veren İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mevlüt Semerci, "Duyarlı vatandaşlarımız gölde balık avlarken bu ördeği bulmuşlar. Bize getirdiler tedavisi yapıldıktan sonra Çevre ve Orman Müdürlüğüne ait doğa korumaya yaralı ördeği teslim edeceğiz." dedi.
KONYA (AA) - Yalıhüyüklü balıkçılar gölde avlanırken yaralı halde suda buldukları ördeği kurtardı.Balıkçı Ali Çetin, arkadaşları ile gölde...

KONYA (AA) - Yalıhüyüklü balıkçılar gölde avlanırken yaralı halde suda buldukları ördeği kurtardı.

Balıkçı Ali Çetin, arkadaşları ile gölde balık tutarlarken gölün ortasında gördükleri yaralı bir ördeği kurtararak evine götürdü.

Kızı Dilara (13) ile yaralı ördeği Yalıhüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne götüren Ali Çetin burada bulunan yetkililerden yardım istedi.

Yaralı ördeğe yetkililer ilk müdahaleyi yapmasının ardından konuyla ilgili bilgi veren İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mevlüt Semerci, "Duyarlı vatandaşlarımız gölde balık avlarken bu ördeği bulmuşlar. Bize getirdiler tedavisi yapıldıktan sonra Çevre ve Orman Müdürlüğüne ait doğa korumaya yaralı ördeği teslim edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.