pendik escort bayan
ak

Balıkçılar Çarşısına Yoğun İlgi

09.10.2018 - 09:33, Güncelleme: 09.10.2018 - 09:33
 

Balıkçılar Çarşısına Yoğun İlgi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan balıkçılar çarşısı yoğun ilgi görüyor.Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gazetecilere yaptığı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan balıkçılar çarşısı yoğun ilgi görüyor.Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce kent merkezinde olan balıkçı esnafının daha iyi bir hizmet vermek amacıyla bu projeyi başlattığını söyledi.Hem vatandaşların, hem de esnafın projeden memnun olduklarını belirten Saygılı, "Balıkçılar esnafımıza yeni bir düzenleme yaparak balıkçılar çarşısını hizmete açtık. Vatandaşımızın ve esnafımızın memnun olduklarını görüyoruz. Şehrimizin estetiğine uygun bir proje oldu. 190 metrekare açık alan, toplam 770 metrekare 9 balık satış evi, bay-bayan tuvaletler, mescit, dükkanların içinde soğuk hava deposu ve ofis için kullanım alanları bulunuyor. Balıkçılar çarşısı Kırıkkalemize hayırlı olsun." diye konuştu.Vatandaşlar da balıkçılar çarşısından memnun olduklarını belirtti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan balıkçılar çarşısı yoğun ilgi görüyor.Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gazetecilere yaptığı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan balıkçılar çarşısı yoğun ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce kent merkezinde olan balıkçı esnafının daha iyi bir hizmet vermek amacıyla bu projeyi başlattığını söyledi.

Hem vatandaşların, hem de esnafın projeden memnun olduklarını belirten Saygılı, "Balıkçılar esnafımıza yeni bir düzenleme yaparak balıkçılar çarşısını hizmete açtık. Vatandaşımızın ve esnafımızın memnun olduklarını görüyoruz. Şehrimizin estetiğine uygun bir proje oldu. 190 metrekare açık alan, toplam 770 metrekare 9 balık satış evi, bay-bayan tuvaletler, mescit, dükkanların içinde soğuk hava deposu ve ofis için kullanım alanları bulunuyor. Balıkçılar çarşısı Kırıkkalemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Vatandaşlar da balıkçılar çarşısından memnun olduklarını belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.