pendik escort bayan
ak

"Bal Arıları Mühendis Oluyor" Projesi

25.10.2016 - 15:13, Güncelleme: 25.10.2016 - 15:13
 

"Bal Arıları Mühendis Oluyor" Projesi

İSTANBUL (AA) - Ford Otosan'ın Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği işbirliğiyle yürüttüğü "Bal Arıları Mühendis Oluyor" projesi...

İSTANBUL (AA) - Ford Otosan'ın Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği işbirliğiyle yürüttüğü "Bal Arıları Mühendis Oluyor" projesi kapsamında Uşak'ta öğrencilere ve öğretmenlere meslek seçiminde toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin olumsuz sonuçları anlatıldı. Ford Otosan'dan yapılan açıklamaya göre, meslek seçiminde cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekmek ve kadınların iş ve mesleklere katılımının önemi hakkında kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla geliştirilen kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar 4 binden fazla öğrenciye ulaşıldı.Proje kapsamında Uşak Lisesi'nde dün başlayan ve bugün sona eren farkındalık eğitimlerinde kız ve erkek öğrencilerin yanı sıra, öğretmenlere de meslek seçiminde toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin olumsuz sonuçları anlatıldı.Ford Otosan, proje kapsamındaki okullarda eğitimini tamamlayarak üniversitelerin mühendislik bölümlerini tercih eden kız öğrencilere staj imkanı sunacak. Proje ile 81 ilde eğitim gören kız öğrenciler mühendis olma yolunda teşvik edilecek. Her ilde Milli Eğitim müdürlükleri ve Ford bayilerinin destekleriyle yürütülen projeyle, 81 ilde en az 81 lisede, 8 bin 100 kız ve 8 bin 100 erkek lise öğrencisi, velileri ve öğretmenlerine ulaşılması hedefleniyor.
İSTANBUL (AA) - Ford Otosan'ın Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği işbirliğiyle yürüttüğü "Bal Arıları Mühendis Oluyor" projesi...

İSTANBUL (AA) - Ford Otosan'ın Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği işbirliğiyle yürüttüğü "Bal Arıları Mühendis Oluyor" projesi kapsamında Uşak'ta öğrencilere ve öğretmenlere meslek seçiminde toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin olumsuz sonuçları anlatıldı.

Ford Otosan'dan yapılan açıklamaya göre, meslek seçiminde cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekmek ve kadınların iş ve mesleklere katılımının önemi hakkında kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla geliştirilen kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar 4 binden fazla öğrenciye ulaşıldı.

Proje kapsamında Uşak Lisesi'nde dün başlayan ve bugün sona eren farkındalık eğitimlerinde kız ve erkek öğrencilerin yanı sıra, öğretmenlere de meslek seçiminde toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin olumsuz sonuçları anlatıldı.

Ford Otosan, proje kapsamındaki okullarda eğitimini tamamlayarak üniversitelerin mühendislik bölümlerini tercih eden kız öğrencilere staj imkanı sunacak. Proje ile 81 ilde eğitim gören kız öğrenciler mühendis olma yolunda teşvik edilecek.

Her ilde Milli Eğitim müdürlükleri ve Ford bayilerinin destekleriyle yürütülen projeyle, 81 ilde en az 81 lisede, 8 bin 100 kız ve 8 bin 100 erkek lise öğrencisi, velileri ve öğretmenlerine ulaşılması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.