pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakkal ve Kira Borcu Nedeniyle İntihara Kalkıştı

05.01.2015 - 19:09, Güncelleme: 05.01.2015 - 19:09
 

Bakkal ve Kira Borcu Nedeniyle İntihara Kalkıştı

Sivas'ta bakkal ve kira borcu nedeniyle bunalama giren 28 yaşındaki Mehmet H., bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Sivas'ta bakkal ve kira borcu nedeniyle bunalama giren 28 yaşındaki Mehmet H., bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Mehmet H., polisin yaklaşık 45 dakika süren ikna çabasının ardından çatıdan indirildi.     Olay, akşam saatlerinde Paşabey Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Sivas'ın Ulaş ilçesinde oturan evli ve 2 çocuk babası Mehmet H., 6 katlı bir diş sağlığı merkezinin çatısına çıkarak bakkal ve kira borcu nedeniyle intihar etmek istedi. Çevredekilerin ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Mehmet H.'yi ikna etmek için çabalarken, itfaiye ekipleri ise hava yastığı açtı. Bu sırada aşağıda toplanan yaklaşık 100 kişi çatıdaki Mehmet H.'yi cep telefonu ile görüntülemek için birbirleriyle yarıştı. Polisin uzun uğraşları sonucu ikna edilen Mehmet H. çatıdan indirilerek sağlık kontorolünden geçirilmek üzere Numune Hastanesi'ne götürüldü. Borç miktarı açıklanmayan Mehmet H.'nin Kastamonu nüfusuna kayıtlı olduğu ve bir süre önce oto kaportacısında çalıştığı öğrenildi. - SİVAS
Sivas'ta bakkal ve kira borcu nedeniyle bunalama giren 28 yaşındaki Mehmet H., bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Sivas'ta bakkal ve kira borcu nedeniyle bunalama giren 28 yaşındaki Mehmet H., bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Mehmet H., polisin yaklaşık 45 dakika süren ikna çabasının ardından çatıdan indirildi.

 

 

Olay, akşam saatlerinde Paşabey Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Sivas'ın Ulaş ilçesinde oturan evli ve 2 çocuk babası Mehmet H., 6 katlı bir diş sağlığı merkezinin çatısına çıkarak bakkal ve kira borcu nedeniyle intihar etmek istedi. Çevredekilerin ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Mehmet H.'yi ikna etmek için çabalarken, itfaiye ekipleri ise hava yastığı açtı. Bu sırada aşağıda toplanan yaklaşık 100 kişi çatıdaki Mehmet H.'yi cep telefonu ile görüntülemek için birbirleriyle yarıştı. Polisin uzun uğraşları sonucu ikna edilen Mehmet H. çatıdan indirilerek sağlık kontorolünden geçirilmek üzere Numune Hastanesi'ne götürüldü. Borç miktarı açıklanmayan Mehmet H.'nin Kastamonu nüfusuna kayıtlı olduğu ve bir süre önce oto kaportacısında çalıştığı öğrenildi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.