pendik escort bayan
ak

Bakıma Muhtaç Vatandaşların Evinde Bayram Temizliği

10.09.2016 - 11:48, Güncelleme: 10.09.2016 - 11:48
 

Bakıma Muhtaç Vatandaşların Evinde Bayram Temizliği

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların evinde bayram temizliği yaptı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özal, gazetecilere...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların evinde bayram temizliği yaptı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özal, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hizmeti 2,5 yıl önce faaliyete geçirdiklerini söyledi.İlçedeki 67 mahalleden toplam 70 kişinin bu hizmetten yararlandığını dile getiren Özaltun, şunları kaydetti:"Evde bakım hizmetleri kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın sürekli yanında olmaya özen gösteriyoruz. Kurban Bayramı öncesinde de ekiplerimiz, bu vatandaşların evlerinde bayram temizliği yaparak kendilerininde kişisel bakımlarını yapıyorlar. Rutin olarak da bakıma muhtaç yaşlılarımızın evlerine giden ekiplerimiz, bu hizmeti düzenli olarak veriyor. Amacımız, onların da bayram sevincini, neşesini yaşamasıdır. Bu birimde gönüllü olarak görev yapan ekiplerimize mesailerinde kolaylıklar diliyorum. Bu hizmeti verirken tek hedefimiz var, Allah rızası ve onların hayır dualarını alabilmek. Yani, bu hizmetler bize dua olarak aslında geriye dönüyor. Onların hayır dualarıyla hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz."Evde Bakım Hizmetleri ekibi, bakıma muhtaç yaşlıların evlerini temizliyor, saç tıraşı ve tırnak bakımı gibi kişisel bakım hizmetlerini yerine getiriyor.Ekipler, evlerde bakıma muhtaç kişilerin çamaşır ve bulaşıklarını yıkayıp, yemeklerini de pişirirken, perdeler de yıkanıp ütüleniyor.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların evinde bayram temizliği yaptı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özal, gazetecilere...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların evinde bayram temizliği yaptı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özal, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hizmeti 2,5 yıl önce faaliyete geçirdiklerini söyledi.

İlçedeki 67 mahalleden toplam 70 kişinin bu hizmetten yararlandığını dile getiren Özaltun, şunları kaydetti:

"Evde bakım hizmetleri kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın sürekli yanında olmaya özen gösteriyoruz. Kurban Bayramı öncesinde de ekiplerimiz, bu vatandaşların evlerinde bayram temizliği yaparak kendilerininde kişisel bakımlarını yapıyorlar. Rutin olarak da bakıma muhtaç yaşlılarımızın evlerine giden ekiplerimiz, bu hizmeti düzenli olarak veriyor. Amacımız, onların da bayram sevincini, neşesini yaşamasıdır. Bu birimde gönüllü olarak görev yapan ekiplerimize mesailerinde kolaylıklar diliyorum. Bu hizmeti verirken tek hedefimiz var, Allah rızası ve onların hayır dualarını alabilmek. Yani, bu hizmetler bize dua olarak aslında geriye dönüyor. Onların hayır dualarıyla hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz."

Evde Bakım Hizmetleri ekibi, bakıma muhtaç yaşlıların evlerini temizliyor, saç tıraşı ve tırnak bakımı gibi kişisel bakım hizmetlerini yerine getiriyor.

Ekipler, evlerde bakıma muhtaç kişilerin çamaşır ve bulaşıklarını yıkayıp, yemeklerini de pişirirken, perdeler de yıkanıp ütüleniyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.