pendik escort bayan
ak

Bakanlıktan Çukurkuyu Belediyespor'a Destek

08.02.2017 - 16:53, Güncelleme: 08.02.2017 - 16:53
 

Bakanlıktan Çukurkuyu Belediyespor'a Destek

- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Çukurkuyu Belediyespor oyuncularına gönderilen spor malzemeleri, kulüp yöneticisi olan şehit Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e teslim edildi

NİĞDE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Çukurkuyu Belediyespor oyuncularına gönderilen spor malzemeleri, 15 Temmuz'da darbeci generali öldürdükten sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e teslim edildi.Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, geçen hafta beldelerini ziyaret ettiğini anımsattı.Koçak, Bakan Kılıç'ın ziyarette Çukurkuyu Belediyespor ile yakından ilgilendiğini belirterek, "Bakanımıza Çukurkuyu Belediyespor'un 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımı olduğundan bahsettik. Kendisi de ziyaretinin hemen ardından takımın A-Z'ye tüm ihtiyaçları olan malzemeleri temin etti. Bakanımıza duyarlılığından ötürü oyuncular ve yönetim adına çok teşekkür ediyorum. Oyunculara moral ve motivasyon olacağını ve başarı getireceğine inanıyorum." diye konuştu.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, oyuncuların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, yağmurluk, eşofman, forma, spor ayakkabı ve top gibi spor malzemelerini Çukurkuyu Belediyespor'un yöneticisi şehit Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e teslim etti.
- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Çukurkuyu Belediyespor oyuncularına gönderilen spor malzemeleri, kulüp yöneticisi olan şehit Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e teslim edildi


NİĞDE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Çukurkuyu Belediyespor oyuncularına gönderilen spor malzemeleri, 15 Temmuz'da darbeci generali öldürdükten sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e teslim edildi.

Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, geçen hafta beldelerini ziyaret ettiğini anımsattı.

Koçak, Bakan Kılıç'ın ziyarette Çukurkuyu Belediyespor ile yakından ilgilendiğini belirterek, "Bakanımıza Çukurkuyu Belediyespor'un 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımı olduğundan bahsettik. Kendisi de ziyaretinin hemen ardından takımın A-Z'ye tüm ihtiyaçları olan malzemeleri temin etti. Bakanımıza duyarlılığından ötürü oyuncular ve yönetim adına çok teşekkür ediyorum. Oyunculara moral ve motivasyon olacağını ve başarı getireceğine inanıyorum." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, oyuncuların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, yağmurluk, eşofman, forma, spor ayakkabı ve top gibi spor malzemelerini Çukurkuyu Belediyespor'un yöneticisi şehit Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e teslim etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.