pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakanlar Yılmaz Ve Tüfenkci'den Taziye Ziyareti

07.09.2017 - 21:33, Güncelleme: 07.09.2017 - 21:33
 

Bakanlar Yılmaz Ve Tüfenkci'den Taziye Ziyareti

KAYSERİ (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, dün kayınbiraderi vefat eden AK Parti Grup Başkanvekili...

KAYSERİ (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, dün kayınbiraderi vefat eden AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'a taziye ziyaretinde bulundu.Sivas programlarının ardından Kayseri'ye gelen bakanlar Yılmaz ve Tüfenkci, Kocasinan ilçesi Erciyesevler Mahallesi'nde bulunan taziye evine geçerek Elitaş ve kayınpederi Osman Ulubaş'a başsağlığı diledi.Ziyarette taziyelerini dile getiren bakanlar, Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından buradan ayrıldı.Bakanların taziye ziyaretinde bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Elitaş'a başsağlığı diledi. Öte yandan Bakan Yılmaz, Elitaş'ın kayınpederi hayırsever iş adamı Osman Ulubaş'a, vefat eden oğlu Ahmet Ulubaş'ın adının verileceği bir okul yaptırması önerisinde bulundu.
KAYSERİ (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, dün kayınbiraderi vefat eden AK Parti Grup Başkanvekili...

KAYSERİ (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, dün kayınbiraderi vefat eden AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'a taziye ziyaretinde bulundu.

Sivas programlarının ardından Kayseri'ye gelen bakanlar Yılmaz ve Tüfenkci, Kocasinan ilçesi Erciyesevler Mahallesi'nde bulunan taziye evine geçerek Elitaş ve kayınpederi Osman Ulubaş'a başsağlığı diledi.

Ziyarette taziyelerini dile getiren bakanlar, Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından buradan ayrıldı.

Bakanların taziye ziyaretinde bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Elitaş'a başsağlığı diledi.

Öte yandan Bakan Yılmaz, Elitaş'ın kayınpederi hayırsever iş adamı Osman Ulubaş'a, vefat eden oğlu Ahmet Ulubaş'ın adının verileceği bir okul yaptırması önerisinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.