pendik escort bayan
ak

Bakanlar Özlü Ve Özhaseki Kayseri'de

31.12.2016 - 20:53, Güncelleme: 31.12.2016 - 20:53
 

Bakanlar Özlü Ve Özhaseki Kayseri'de

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, 1'inci Komando Tugayı'nı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, çarşı iznine çıkan askerleri hedef alan terör saldırısı sonucu şehitler veren 1'inci Komando Tugayı'nı ziyaret etti.Bazı programlara katılmak için kente gelen Özlü ve Özhaseki'ye, Talas Zincidere'deki 1. Komando Tugayı'nı ziyaretleri sırasında Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik eşlik etti.Özlü ve Özhaseki, bir araya geldikleri komandolarla bir süre sohbet ettikten sonra akşam yemeği yedi.Öte yandan Bakan Özlü, Erciyes Üniversitesi Teknopark'ı ziyaret ederek, burada faaliyet gösteren firmaların ürettikleri ürünlerden oluşan sergiyi gezdi. Ziyaretin ardından Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Özlü'ye plaket takdim etti.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, 1'inci Komando Tugayı'nı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, çarşı iznine çıkan askerleri hedef alan terör saldırısı sonucu şehitler veren 1'inci Komando Tugayı'nı ziyaret etti.

Bazı programlara katılmak için kente gelen Özlü ve Özhaseki'ye, Talas Zincidere'deki 1. Komando Tugayı'nı ziyaretleri sırasında Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik eşlik etti.

Özlü ve Özhaseki, bir araya geldikleri komandolarla bir süre sohbet ettikten sonra akşam yemeği yedi.

Öte yandan Bakan Özlü, Erciyes Üniversitesi Teknopark'ı ziyaret ederek, burada faaliyet gösteren firmaların ürettikleri ürünlerden oluşan sergiyi gezdi.

Ziyaretin ardından Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Özlü'ye plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.