pendik escort bayan
ak

Bakan Yılmaz, Gürün'de Cenaze Törenine Katıldı

17.09.2017 - 11:48, Güncelleme: 17.09.2017 - 11:48
 

Bakan Yılmaz, Gürün'de Cenaze Törenine Katıldı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde, 92 yaşında hayatını kaybeden hemşehrisi Mediha Turhan'ın cenaze törenine katıldı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde, 92 yaşında hayatını kaybeden hemşehrisi Mediha Turhan'ın cenaze törenine katıldı.Yaşlılığa bağlı olarak dün Balıkesir'de yaşamını yitiren Turhan'ın cenazesi, Gürün'e getirildi.Turhan için Ulu Cami'de ikindi vakti cenaze töreni gerçekleştirildi.Kılınan namazın ardından Turhan'ın cenazesi, Yassıcatepe aile mezarlığına defnedildi.Törene, Turhan'ın ailesi ve yakınları ile Bakan Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve vatandaşlar katıldı.Cenaze töreninden sonra ilçede bir dizi taziye ziyaretlerinde bulunan Bakan Yılmaz, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde, 92 yaşında hayatını kaybeden hemşehrisi Mediha Turhan'ın cenaze törenine katıldı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde, 92 yaşında hayatını kaybeden hemşehrisi Mediha Turhan'ın cenaze törenine katıldı.

Yaşlılığa bağlı olarak dün Balıkesir'de yaşamını yitiren Turhan'ın cenazesi, Gürün'e getirildi.

Turhan için Ulu Cami'de ikindi vakti cenaze töreni gerçekleştirildi.

Kılınan namazın ardından Turhan'ın cenazesi, Yassıcatepe aile mezarlığına defnedildi.

Törene, Turhan'ın ailesi ve yakınları ile Bakan Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreninden sonra ilçede bir dizi taziye ziyaretlerinde bulunan Bakan Yılmaz, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.