pendik escort bayan
ak

Bakan Yılmaz Altınyayla'da

26.06.2016 - 22:33, Güncelleme: 26.06.2016 - 22:33
 

Bakan Yılmaz Altınyayla'da

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaş İlçesi'nden sonra Altınyayla İlçesi'ne geçerek Belediye Başkanı Necmettin Mermer'den ilçeye yapılan yatırımlar...

"TERÖR TÜRKİYE'DE KAZANAMAZ"Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaş İlçesi'nden sonra Altınyayla İlçesi'ne geçerek Belediye Başkanı Necmettin Mermer'den ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Bakan Yılmaz daha sonra Şarkışla İlçesi'ne geçerek belediye tarafından düzenlenen iftara katıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı programda konuşan Bakan Yılmaz, Türkiye'nin daha güzel olması için gayret ettiklerini söyledi. Türkiye'ye geçmiş dönemlerde çok şeyler yapıldığını belirten Yılmaz, "O kadar çok şey yapıldığı için bölgenin yıldızı oldu. Milli gelirine oranla dünyada en çok yardım eden birinci ülke olduğu için "Bu Türkiye çok oldu, yeter artık. Biraz kendi problemleriyle uğraşır hale getirelim" denildiği için maşaları vasıtasıyla Güneydoğu'daki terörü Türkiye'nin gündemine getirdiler" dedi. Türkiye'nin dört bir tarafında birlik ve beraberlik sağlandığını ve bu nedenle de terörün Türkiye'de başarıya ulaşamayacağını ifade eden Yılmaz, "Terör Türkiye'de kazanamaz. Çünkü milletimizin birlik ve beraberliğine zerre kadar zarar vermez. Ama zarar verme potansiyeli var mı? Var. Onu yok etmenin çaresi de yine birlik ve beraberlikten geçiyor. Bir olursak beraber olursak Türkiye'nin şu zor dönemlerinde gündemini meşgul eden terör belasını da hep beraber yeneriz" dedi."HALA ÖĞRETMEN AÇIĞIMIZ VAR"Türkiye'nin başka bir probleminin de eğitim olduğunu dile getiren Yılmaz, eğitime yapılan yatırımları anlatarak şunları söyledi: "Bu hükümet dönemindeki yükün yarısı adeta eğitimedir desek yeridir. Önümüzdeki dönem eğitimin kalitesini artıracağız. Bilgi temelli ekonomiye geçeceğiz. Bilgi temelli ekonomiye geçmenin yolu da eğitimde kaliteyi artırmaktan geçiyor. Müfredatımızı sadeleştireceğiz ve olması gerektiği kadarıyla özü halinde vereceğiz. Müfredatı yararlı hale getireceğiz. Türkiye'yi 21'inci yüzyılda bölgesinde lider, dünyanın 10 büyük ekonomisinde biri haline getireceğiz. Hala öğretmen açığımız var. İnşallah onu da önümüzdeki dönemdeki öğretmen atamalarında kapatacağız. Gönlünüz rahat olsun Türkiye'nin yarını çok daha iyi."Bakan Yılmaz buradaki program sonrası karayolu ile Ankara'ya gitti.FOTOĞRAFLI
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaş İlçesi'nden sonra Altınyayla İlçesi'ne geçerek Belediye Başkanı Necmettin Mermer'den ilçeye yapılan yatırımlar...

"TERÖR TÜRKİYE'DE KAZANAMAZ"

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaş İlçesi'nden sonra Altınyayla İlçesi'ne geçerek Belediye Başkanı Necmettin Mermer'den ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Bakan Yılmaz daha sonra Şarkışla İlçesi'ne geçerek belediye tarafından düzenlenen iftara katıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı programda konuşan Bakan Yılmaz, Türkiye'nin daha güzel olması için gayret ettiklerini söyledi. Türkiye'ye geçmiş dönemlerde çok şeyler yapıldığını belirten Yılmaz, "O kadar çok şey yapıldığı için bölgenin yıldızı oldu. Milli gelirine oranla dünyada en çok yardım eden birinci ülke olduğu için "Bu Türkiye çok oldu, yeter artık. Biraz kendi problemleriyle uğraşır hale getirelim" denildiği için maşaları vasıtasıyla Güneydoğu'daki terörü Türkiye'nin gündemine getirdiler" dedi.

Türkiye'nin dört bir tarafında birlik ve beraberlik sağlandığını ve bu nedenle de terörün Türkiye'de başarıya ulaşamayacağını ifade eden Yılmaz, "Terör Türkiye'de kazanamaz. Çünkü milletimizin birlik ve beraberliğine zerre kadar zarar vermez. Ama zarar verme potansiyeli var mı? Var. Onu yok etmenin çaresi de yine birlik ve beraberlikten geçiyor. Bir olursak beraber olursak Türkiye'nin şu zor dönemlerinde gündemini meşgul eden terör belasını da hep beraber yeneriz" dedi.

"HALA ÖĞRETMEN AÇIĞIMIZ VAR"

Türkiye'nin başka bir probleminin de eğitim olduğunu dile getiren Yılmaz, eğitime yapılan yatırımları anlatarak şunları söyledi:

"Bu hükümet dönemindeki yükün yarısı adeta eğitimedir desek yeridir. Önümüzdeki dönem eğitimin kalitesini artıracağız. Bilgi temelli ekonomiye geçeceğiz. Bilgi temelli ekonomiye geçmenin yolu da eğitimde kaliteyi artırmaktan geçiyor. Müfredatımızı sadeleştireceğiz ve olması gerektiği kadarıyla özü halinde vereceğiz. Müfredatı yararlı hale getireceğiz. Türkiye'yi 21'inci yüzyılda bölgesinde lider, dünyanın 10 büyük ekonomisinde biri haline getireceğiz. Hala öğretmen açığımız var. İnşallah onu da önümüzdeki dönemdeki öğretmen atamalarında kapatacağız. Gönlünüz rahat olsun Türkiye'nin yarını çok daha iyi."

Bakan Yılmaz buradaki program sonrası karayolu ile Ankara'ya gitti.

FOTOĞRAFLI

Bakan Yılmaz Altınyayla'da

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.