pendik escort bayan
ak

Bakan Yardımcısı Büyükdede Kayso'yu Ziyaret Etti

13.09.2018 - 12:23, Güncelleme: 13.09.2018 - 12:23
 

Bakan Yardımcısı Büyükdede Kayso'yu Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) toplantısına katılmak için...

KAYSERİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) toplantısına katılmak için geldiği kentte, Kayseri Sanayi Odası'nı ziyaret etti.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamada, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci OSBÜK bölge toplantısının Kayseri'de yapılıyor olmasının önemli olduğunu söyledi.Başkan Büyüksimitci, Türkiye'nin yeni üretim havzası olarak İç Anadolu'nun en öncelikli olması ve yerli otomobil yatırımının İç Anadolu'ya yapılması gerektiğini aktardı.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ise şuları kaydetti:"İnanıyorum ki Türkiye sanayicilerin önderliğinde hep istikrarlı bir şekilde yoluna devam edecektir. Sanayiciler çok uzun ömürlü işletmeler kurarlar. Ellerini taşın altına koyan kesimdir. Bugünde bu işletmelerin devamlılığını sağlamak üzere mücadele veriyoruz. Türkiye'nin mihenk taşı bence sanayicilerimizdir. Dolayısı ile bugün Türkiye'nin nadide illerinden birisi olana Kayserimizin sanayicileri ile birlikte olmaktan da son derede mutlu olduğumu belirtmek istiyorum."
KAYSERİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) toplantısına katılmak için...

KAYSERİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) toplantısına katılmak için geldiği kentte, Kayseri Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamada, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci OSBÜK bölge toplantısının Kayseri'de yapılıyor olmasının önemli olduğunu söyledi.

Başkan Büyüksimitci, Türkiye'nin yeni üretim havzası olarak İç Anadolu'nun en öncelikli olması ve yerli otomobil yatırımının İç Anadolu'ya yapılması gerektiğini aktardı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ise şuları kaydetti:

"İnanıyorum ki Türkiye sanayicilerin önderliğinde hep istikrarlı bir şekilde yoluna devam edecektir. Sanayiciler çok uzun ömürlü işletmeler kurarlar. Ellerini taşın altına koyan kesimdir. Bugünde bu işletmelerin devamlılığını sağlamak üzere mücadele veriyoruz.

Türkiye'nin mihenk taşı bence sanayicilerimizdir. Dolayısı ile bugün Türkiye'nin nadide illerinden birisi olana Kayserimizin sanayicileri ile birlikte olmaktan da son derede mutlu olduğumu belirtmek istiyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.