pendik escort bayan
ak

Bakan Sarıeroğlu Gençlerle İftar Yaptı

19.05.2018 - 23:58, Güncelleme: 19.05.2018 - 23:58
 

Bakan Sarıeroğlu Gençlerle İftar Yaptı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Ankara İl Gençlik Kollarının kurduğu iftar çadırında gençlere yemek dağıttı ve onlarla iftar yaptı

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları'nın kurduğu iftar çadırında gençlerle iftar yaptı.Bakan Sarıeroğlu, Beşevler'de AK Parti Ankara İl Gençlik Kollarınca kurulan iftar çadırında gençlere yemek dağıttı. Gençlerle orucunu açan Sarıeroğlu, yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı da kutladı. Sarıeroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile vatanı korumak için canını ortaya koyan tüm şehitleri rahmetle yad etti.Gazi Üniversitesi mezunu olduğunu belirten Sarıeroğlu, "Üniversitelerden mezun olan kardeşlerimizle Türkiye'nin daha güçlü şekilde yoluna devam etmesini sağlayacağız. Ağzımızın tadı, ülkemizin birlik ve beraberliği daim olsun." dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Ankara İl Gençlik Kollarının kurduğu iftar çadırında gençlere yemek dağıttı ve onlarla iftar yaptı

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları'nın kurduğu iftar çadırında gençlerle iftar yaptı.

Bakan Sarıeroğlu, Beşevler'de AK Parti Ankara İl Gençlik Kollarınca kurulan iftar çadırında gençlere yemek dağıttı.

Gençlerle orucunu açan Sarıeroğlu, yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı da kutladı.

Sarıeroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile vatanı korumak için canını ortaya koyan tüm şehitleri rahmetle yad etti.

Gazi Üniversitesi mezunu olduğunu belirten Sarıeroğlu, "Üniversitelerden mezun olan kardeşlerimizle Türkiye'nin daha güçlü şekilde yoluna devam etmesini sağlayacağız. Ağzımızın tadı, ülkemizin birlik ve beraberliği daim olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.