pendik escort bayan
ak

Bakan Pekcan, Tüsiad Heyetini Kabul Etti

Spor 31.07.2018 - 11:33, Güncelleme: 31.07.2018 - 11:33
 

Bakan Pekcan, Tüsiad Heyetini Kabul Etti

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ve beraberindeki heyetle bir araya geldi

ANKARA (AA) - Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ve beraberindeki heyeti kabul etti.Pekcan, Bakanlık'ta gerçekleşen kabulde, TÜSİAD heyetiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Vazifelerinin ihracatçının önünü açmak olduğunu belirten Pekcan, "Sanayicimizin Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yeri var. Yatırımcı, ihracatçı başımızın tacıdır." ifadesini kullandı.Görüşme, basına kapalı devam etti.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ve beraberindeki heyetle bir araya geldi

ANKARA (AA) - Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Pekcan, Bakanlık'ta gerçekleşen kabulde, TÜSİAD heyetiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vazifelerinin ihracatçının önünü açmak olduğunu belirten Pekcan, "Sanayicimizin Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yeri var. Yatırımcı, ihracatçı başımızın tacıdır." ifadesini kullandı.

Görüşme, basına kapalı devam etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.