pendik escort bayan
ak

Bakan Özlü'nün Programına Cumhurbaşkanlığı İptali

04.04.2017 - 16:15, Güncelleme: 04.04.2017 - 16:15
 

Bakan Özlü'nün Programına Cumhurbaşkanlığı İptali

BİLİM ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü'nün Sivas'ta bugün katılması planlanan ziyaret ve etkinlikler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini Ankara'ya çağırması üzerine iptal edildi.

DHA - BİLİM ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü'nün Sivas'ta bugün katılması planlanan ziyaret ve etkinlikler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini Ankara'ya çağırması üzerine iptal edildi.Kentteki sivil toplum kuruluş temsilcileri ile düzenlenecek toplantıya katılarak, Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemeler yapması planlanan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü dün gece saatlerinde uçakla Sivas'a geldi. Bakanı, Nuri Demirağ Havaalanı'nda Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ile il protokolü karşıladı. Geceyi kentte geçiren Bakan Özlü'nün bugünkü Sivas programı sabahsaatlerinde Cumburbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini Ankara'ya çağırması üzerine iptal oldu. Bakan Özlü, sabah erken saatlerde yeniden Ankara'ya döndü.- Sivas
BİLİM ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü'nün Sivas'ta bugün katılması planlanan ziyaret ve etkinlikler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini Ankara'ya çağırması üzerine iptal edildi.

DHA - BİLİM ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü'nün Sivas'ta bugün katılması planlanan ziyaret ve etkinlikler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini Ankara'ya çağırması üzerine iptal edildi.

Kentteki sivil toplum kuruluş temsilcileri ile düzenlenecek toplantıya katılarak, Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemeler yapması planlanan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü dün gece saatlerinde uçakla Sivas'a geldi. Bakanı, Nuri Demirağ Havaalanı'nda Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ile il protokolü karşıladı. Geceyi kentte geçiren Bakan Özlü'nün bugünkü Sivas programı sabahsaatlerinde Cumburbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini Ankara'ya çağırması üzerine iptal oldu. Bakan Özlü, sabah erken saatlerde yeniden Ankara'ya döndü.- Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.