pendik escort bayan
ak

Bakan Özhaseki'nin Annesinin Vefaatı

24.06.2017 - 18:33, Güncelleme: 24.06.2017 - 18:33
 

Bakan Özhaseki'nin Annesinin Vefaatı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, taziye ziyaretinde bulundu

KAYSERİ (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, annesini kaybeden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye taziye ziyaretinde bulundu.Özhaseki, annesi Şükran Özhaseki'nin Melikgazi ilçesi Bahar Caddesi'ndeki evinin önüne kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor.Tüfenkci de taziye çadırına gelerek Özhaseki'ye ve aile üyelerine başsağlığı dileğini iletti.Bakan Tüfenkci'yi karşılayan Özhaseki, ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kur'an-ı Kerim okunup dua edilmesinin ardından Tüfenkci, Özhaseki ile vedalaşarak ayrıldı.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, taziye ziyaretinde bulundu

KAYSERİ (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, annesini kaybeden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye taziye ziyaretinde bulundu.

Özhaseki, annesi Şükran Özhaseki'nin Melikgazi ilçesi Bahar Caddesi'ndeki evinin önüne kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor.

Tüfenkci de taziye çadırına gelerek Özhaseki'ye ve aile üyelerine başsağlığı dileğini iletti.

Bakan Tüfenkci'yi karşılayan Özhaseki, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kur'an-ı Kerim okunup dua edilmesinin ardından Tüfenkci, Özhaseki ile vedalaşarak ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.