pendik escort bayan
ak

Bakan Özhaseki'den Esnaf Ziyareti

31.05.2018 - 19:13, Güncelleme: 31.05.2018 - 19:13
 

Bakan Özhaseki'den Esnaf Ziyareti

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de esnaf ziyaretinde bulundu.Özhaseki, Cami Kebir Camisi'nde ikindi namazının ardından...

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de esnaf ziyaretinde bulundu.Özhaseki, Cami Kebir Camisi'nde ikindi namazının ardından bir vatandaşın cenaze namazına katıldı.Bakan Özhaseki, daha sonra Cami Kebir Mahallesi'nde iş yerlerini ziyaret etti. Esnafla hatıra fotoğrafı çektiren Özhaseki, vatandaşlarla sohbet etti.Esnafın taleplerini de dinleyen Özhaseki, 24 Haziran seçimlerinde kendileri için destek ve dua istedi.Özhaseki'ye ziyaretlerinden dolayı iş yeri sahipleri de teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de esnaf ziyaretinde bulundu.Özhaseki, Cami Kebir Camisi'nde ikindi namazının ardından...

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Özhaseki, Cami Kebir Camisi'nde ikindi namazının ardından bir vatandaşın cenaze namazına katıldı.

Bakan Özhaseki, daha sonra Cami Kebir Mahallesi'nde iş yerlerini ziyaret etti. Esnafla hatıra fotoğrafı çektiren Özhaseki, vatandaşlarla sohbet etti.

Esnafın taleplerini de dinleyen Özhaseki, 24 Haziran seçimlerinde kendileri için destek ve dua istedi.

Özhaseki'ye ziyaretlerinden dolayı iş yeri sahipleri de teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.