pendik escort bayan
ak

Bakan Koca Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Yaşam 12.11.2018 - 14:13, Güncelleme: 12.11.2018 - 14:13
 

Bakan Koca Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hakkari ve Şırnak'ta yaralanan ve tedavileri Ankara'da devam eden askerleri hastanede ziyaret etti- Bakan Koca:- "Hakkari'den 5, Şırnak'tan da 2 yaralı askerimizin tedavisi Ankara'da devam ediyor. Yaşanan bu iki elim vakada d

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hakkari ve Şırnak'taki olaylarda yaralanan askerleri ziyaret etti.Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Koca, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesindeki Ortaklar köyü üs bölgesinde mühimmat deposunda meydana gelen patlama ve Şırnak'ta PKK terör örgütünün yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve tedavi için Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen askerler ve aileleriyle görüştü.Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili yetkililerden bilgi alan Bakan Koca, şunları kaydetti:"Hakkari'den 5, Şırnak'tan da 2 yaralı askerimizin tedavisi Ankara'da devam ediyor. Yaşanan bu iki elim vakada diğer kurumlarımızla organize bir şekilde yaralı askerlerimizi ambulans uçaklarımızla hastanelerimize naklettik. En kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız."
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hakkari ve Şırnak'ta yaralanan ve tedavileri Ankara'da devam eden askerleri hastanede ziyaret etti- Bakan Koca:- "Hakkari'den 5, Şırnak'tan da 2 yaralı askerimizin tedavisi Ankara'da devam ediyor. Yaşanan bu iki elim vakada d

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hakkari ve Şırnak'taki olaylarda yaralanan askerleri ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Koca, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesindeki Ortaklar köyü üs bölgesinde mühimmat deposunda meydana gelen patlama ve Şırnak'ta PKK terör örgütünün yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve tedavi için Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen askerler ve aileleriyle görüştü.

Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili yetkililerden bilgi alan Bakan Koca, şunları kaydetti:

"Hakkari'den 5, Şırnak'tan da 2 yaralı askerimizin tedavisi Ankara'da devam ediyor. Yaşanan bu iki elim vakada diğer kurumlarımızla organize bir şekilde yaralı askerlerimizi ambulans uçaklarımızla hastanelerimize naklettik. En kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.