pendik escort bayan
ak

Bakan Kaya'dan, Martı'ya Tebrik

18.11.2017 - 19:23, Güncelleme: 18.11.2017 - 19:23
 

Bakan Kaya'dan, Martı'ya Tebrik

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Martı'yı tebrik etti

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Huriye Martı'yı tebrik etti. Kaya, Twitter hesabı aracılığıyla açıklamada bulundu. Bakan Kaya, "Diyanet İşleri Başkanlığının ilk kadın başkan yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Huriye Martı Hanımefendi'yi tebrik ediyor, birikimi ve çalışmaları ile hak ettiği yeni görevinde üstün başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Martı'yı tebrik etti

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Huriye Martı'yı tebrik etti.

Kaya, Twitter hesabı aracılığıyla açıklamada bulundu.

Bakan Kaya, "Diyanet İşleri Başkanlığının ilk kadın başkan yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Huriye Martı Hanımefendi'yi tebrik ediyor, birikimi ve çalışmaları ile hak ettiği yeni görevinde üstün başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.