pendik escort bayan
ak

Bakan Ersoy'dan Yönetmen Renklidere İçin Taziye Mesajı

07.10.2018 - 12:58, Güncelleme: 07.10.2018 - 12:58
 

Bakan Ersoy'dan Yönetmen Renklidere İçin Taziye Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yönetmen ve oyuncu Kamil Renklidere'nin vefatı nedeniyle ailesine ve sanat camiasına başsağlığı diledi

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yaşamını yitiren yönetmen ve oyuncu Kamil Renklidere'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sanat camiasına ise baş sağlığı diledi.Bakan Ersoy, Twitter hesabından, yönetmen Renklidere'nin vefatı nedeniyle paylaşımda bulundu. Televizyon ve sinama dünyasının tanınmış sinamalarından Cumhurbaşkanlığı Özel Ödülü sahibi başarılı yapımcı ve yönetmen Kamil Renklidere'nin vefatını üzülerek öğrendiğini belirten Ersoy, mesajında, "Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yönetmen ve oyuncu Kamil Renklidere'nin vefatı nedeniyle ailesine ve sanat camiasına başsağlığı diledi

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yaşamını yitiren yönetmen ve oyuncu Kamil Renklidere'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sanat camiasına ise baş sağlığı diledi.

Bakan Ersoy, Twitter hesabından, yönetmen Renklidere'nin vefatı nedeniyle paylaşımda bulundu.

Televizyon ve sinama dünyasının tanınmış sinamalarından Cumhurbaşkanlığı Özel Ödülü sahibi başarılı yapımcı ve yönetmen Kamil Renklidere'nin vefatını üzülerek öğrendiğini belirten Ersoy, mesajında, "Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.