pendik escort bayan
ak

Bakan Ersoy'dan Dil Bayramı Mesajı

26.09.2018 - 14:38, Güncelleme: 26.09.2018 - 14:38
 

Bakan Ersoy'dan Dil Bayramı Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:- "Kimliğimizin özünü oluşturan, büyük bir coğrafyanın birleştirici gücü Türkçemizi yaşatmak ve korumak öncelikli ödevimizdir"

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kimliğimizin özünü oluşturan, büyük bir coğrafyanın birleştirici gücü Türkçemizi yaşatmak ve korumak öncelikli ödevimizdir." değerlendirmesinde bulundu. Bakanı Ersoy, Türk Dil Bayramı'nın 86'ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türkçeyi yaşatmak ve korumanın öncelikli görev olduğunu belirten Ersoy, mesajında şunları kaydetti:"Kimliğimizin özünü oluşturan, büyük bir coğrafyanın birleştirici gücü Türkçemizi yaşatmak ve korumak öncelikli ödevimizdir. Bu bilinç ve kararlılıkla Türk Dil Bayramımızı kutluyorum."
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:- "Kimliğimizin özünü oluşturan, büyük bir coğrafyanın birleştirici gücü Türkçemizi yaşatmak ve korumak öncelikli ödevimizdir"

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kimliğimizin özünü oluşturan, büyük bir coğrafyanın birleştirici gücü Türkçemizi yaşatmak ve korumak öncelikli ödevimizdir." değerlendirmesinde bulundu.

Bakanı Ersoy, Türk Dil Bayramı'nın 86'ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkçeyi yaşatmak ve korumanın öncelikli görev olduğunu belirten Ersoy, mesajında şunları kaydetti:

"Kimliğimizin özünü oluşturan, büyük bir coğrafyanın birleştirici gücü Türkçemizi yaşatmak ve korumak öncelikli ödevimizdir. Bu bilinç ve kararlılıkla Türk Dil Bayramımızı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.