pendik escort bayan
ak

Bakan Eroğlu'ndan Eskişehir'e Müjde

Spor 22.12.2017 - 10:23, Güncelleme: 22.12.2017 - 10:23
 

Bakan Eroğlu'ndan Eskişehir'e Müjde

Eroğlu'nun talimatıyla Merkez Yukarı Kartal Göleti sulaması işinin kamulaştırma işlemlerine başlandı

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Merkez Yukarı Kartal Göleti sulaması işinin kamulaştırma işlemlerine başlandığı bildirildi.Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Merkez Yukarı Kartal Göleti sulaması işinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla düzenlenen olurun, Bakan Eroğlu tarafından aynı gün imzalandığı ifade edildi.Açıklamada, gölet sulamasının hizmete açılması ile 2 bin dekar araziye su temin edileceği kaydedildi.Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, tesisin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklardan daha fazla gelir elde edeceklerini vurguladı.
Eroğlu'nun talimatıyla Merkez Yukarı Kartal Göleti sulaması işinin kamulaştırma işlemlerine başlandı

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Merkez Yukarı Kartal Göleti sulaması işinin kamulaştırma işlemlerine başlandığı bildirildi.

Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Merkez Yukarı Kartal Göleti sulaması işinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla düzenlenen olurun, Bakan Eroğlu tarafından aynı gün imzalandığı ifade edildi.

Açıklamada, gölet sulamasının hizmete açılması ile 2 bin dekar araziye su temin edileceği kaydedildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, tesisin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklardan daha fazla gelir elde edeceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.