pendik escort bayan
ak

Bakan Bozdağ’dan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

18.12.2016 - 15:13, Güncelleme: 18.12.2016 - 15:13
 

Bakan Bozdağ’dan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Bakan Bozdağ, Kayseri'de şehit düşen askerlerin Kırşehir'deki ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi

KIRŞEHİR (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kayseri’deki terör saldırısında şehit olan Kırşehirli askerlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.Bakan Bozdağ, Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından şehit onbaşı Ahmet Taş’ın Fatih Mahallesi’ndeki evini ziyaret etti. Baba Osman Taş’a taziyelerini sunan Bakan Bozdağ, tüm şehitlere Allah’ran rahmet, yaralılara acil şifa diledi.Daha sonra Boyalık Mahallesi'ndeki piyade onbaşı Muhammed Ali Ocak’ın evine geçen Bozdağ, baba Selver Ocak ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen piyade onbaşılar Ahmet Taş Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde, Muhammed Ali Ocak ise Yozgat'ın Yerköy ilçesinde son yolcuğuna uğurlanmıştı. Şehitler için Çiçekdağı ilçesinde cenaze töreni düzenlenmişti.
Bakan Bozdağ, Kayseri'de şehit düşen askerlerin Kırşehir'deki ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi

KIRŞEHİR (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kayseri’deki terör saldırısında şehit olan Kırşehirli askerlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Bozdağ, Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından şehit onbaşı Ahmet Taş’ın Fatih Mahallesi’ndeki evini ziyaret etti. Baba Osman Taş’a taziyelerini sunan Bakan Bozdağ, tüm şehitlere Allah’ran rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Daha sonra Boyalık Mahallesi'ndeki piyade onbaşı Muhammed Ali Ocak’ın evine geçen Bozdağ, baba Selver Ocak ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen piyade onbaşılar Ahmet Taş Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde, Muhammed Ali Ocak ise Yozgat'ın Yerköy ilçesinde son yolcuğuna uğurlanmıştı. Şehitler için Çiçekdağı ilçesinde cenaze töreni düzenlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.