pendik escort bayan
ak

Bahşili'de İhtiyaç Sahiplerine Kömür Yardımı Yapıldı

09.08.2018 - 12:13, Güncelleme: 09.08.2018 - 12:13
 

Bahşili'de İhtiyaç Sahiplerine Kömür Yardımı Yapıldı

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV), ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 100 aileye 300 ton kömür...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV), ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 100 aileye 300 ton kömür yardımı yaptığı bildirildi. Vakıf Müdürü Senem Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve köylerde tespit edilen yardıma muhtaç vatandaşlara kömür yardımı yaptıklarını belirtti. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 100 aileye 300 ton kömür yardımı yapıldığını kaydeden Uyar, yardımların vakıf personeli ve muhtarlar aracılığıyla hak sahiplerinin adreslerine ulaştırıldığını dile getirdi. Uyar, vakıf olarak Kurban Bayramı dolayısıyla da tespit edilecek yardıma muhtaç ailelere bayram harçlığı ödemesi yapacaklarını sözlerine ekledi.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV), ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 100 aileye 300 ton kömür...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV), ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 100 aileye 300 ton kömür yardımı yaptığı bildirildi.

Vakıf Müdürü Senem Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve köylerde tespit edilen yardıma muhtaç vatandaşlara kömür yardımı yaptıklarını belirtti.

Bu kapsamda ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 100 aileye 300 ton kömür yardımı yapıldığını kaydeden Uyar, yardımların vakıf personeli ve muhtarlar aracılığıyla hak sahiplerinin adreslerine ulaştırıldığını dile getirdi.

Uyar, vakıf olarak Kurban Bayramı dolayısıyla da tespit edilecek yardıma muhtaç ailelere bayram harçlığı ödemesi yapacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.