pendik escort bayan
ak

Bahşılı'da Minik Kur'an Kursu Öğrencilerine Yıl Sonu Etkinliği

25.05.2019 - 14:33, Güncelleme: 25.05.2019 - 14:33
 

Bahşılı'da Minik Kur'an Kursu Öğrencilerine Yıl Sonu Etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarında yıl sonu programı düzenlendi.Hüseyin Onbaşı Camisi'nde düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarında yıl sonu programı düzenlendi.Hüseyin Onbaşı Camisi'nde düzenlenen programda konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Altacı, 4-6 yaş Kur'an kurslarının önemli olduğunu ve bu yıl ilçede 58 minik öğrencinin kursa katıldığını söyledi.Kurslarda çocuklara eğitim veren ve yetişmeleri için büyük bir emek sarf eden Kur'an kursu öğreticilerine de teşekkür eden Altacı, "Bu çocuklarımızı küçük yaşta Yüce Rabbimiz ile tanıştırmak, Peygamber sevgisi ile aşılamak, milli ve manevi duygularla yetiştirmek, vatanımız ve milletimizin sağlam temellerle oturması için büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle de ailelere de çocuklarını bu kurslara gönderdikleri için teşekkür ediyorum." diye konuştu.Programda, öğrencilere sertifika ve çeşitli hediyeler verildi.
KIRIKKALE (AA) - Bahşılı İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarında yıl sonu programı düzenlendi.Hüseyin Onbaşı Camisi'nde düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarında yıl sonu programı düzenlendi.

Hüseyin Onbaşı Camisi'nde düzenlenen programda konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Altacı, 4-6 yaş Kur'an kurslarının önemli olduğunu ve bu yıl ilçede 58 minik öğrencinin kursa katıldığını söyledi.

Kurslarda çocuklara eğitim veren ve yetişmeleri için büyük bir emek sarf eden Kur'an kursu öğreticilerine de teşekkür eden Altacı, "Bu çocuklarımızı küçük yaşta Yüce Rabbimiz ile tanıştırmak, Peygamber sevgisi ile aşılamak, milli ve manevi duygularla yetiştirmek, vatanımız ve milletimizin sağlam temellerle oturması için büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle de ailelere de çocuklarını bu kurslara gönderdikleri için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Programda, öğrencilere sertifika ve çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.