pendik escort bayan
ak

Bahşılı'da Asfaltlama Çalışmaları

27.05.2017 - 16:23, Güncelleme: 27.05.2017 - 16:23
 

Bahşılı'da Asfaltlama Çalışmaları

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediyesi, ilçe içerisinde asfalt çalışmalarına başladı.Belediye Başkanı İbrahim Uyar, çalışmaları inceleyerek yetkililerden...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediyesi, ilçe içerisinde asfalt çalışmalarına başladı.Belediye Başkanı İbrahim Uyar, çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Başkan Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kış şartlarında başlamadıkları asfaltlama çalışmalarına kazasız, belasız bir çalışma olsun diye dualarla, kurban keserek başladıklarını söyledi.Asfaltın yolun konumuna göre 11 ile 17 santimetre arasında değişen sıkıştırma ile sağlamlaştırılarak atıldığını anlatan Uyar, şöyle konuştu:"Sözünü verdiğimiz çalışmaları ve hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Kavlattığımız eski parkeleri de ara yollarımızda atılmamış sokaklarımızda değerlendireceğiz. İlçemize hayırlı olsun. Kaliteli ve işi bilen bir ekiple çalışmalarımız başladı. İnşallah ilk etapta ana yollarımızı ilk planda düşünüyoruz. Ayrıca yine ağaçlandırma seferberliğimiz devam ediyor 7 bin 500 adet çam ve ardıç fidanlarının dikimleri devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan da arazisini, bahçesini ağaçlandırmak isteyenlere azda olsa fidan verdik. Kandil günü kamyonla cami önünde fidan dağıttık."Daha sonra kurban kesilerek dualar edildi.
KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediyesi, ilçe içerisinde asfalt çalışmalarına başladı.Belediye Başkanı İbrahim Uyar, çalışmaları inceleyerek yetkililerden...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediyesi, ilçe içerisinde asfalt çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar, çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kış şartlarında başlamadıkları asfaltlama çalışmalarına kazasız, belasız bir çalışma olsun diye dualarla, kurban keserek başladıklarını söyledi.

Asfaltın yolun konumuna göre 11 ile 17 santimetre arasında değişen sıkıştırma ile sağlamlaştırılarak atıldığını anlatan Uyar, şöyle konuştu:

"Sözünü verdiğimiz çalışmaları ve hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Kavlattığımız eski parkeleri de ara yollarımızda atılmamış sokaklarımızda değerlendireceğiz. İlçemize hayırlı olsun. Kaliteli ve işi bilen bir ekiple çalışmalarımız başladı. İnşallah ilk etapta ana yollarımızı ilk planda düşünüyoruz. Ayrıca yine ağaçlandırma seferberliğimiz devam ediyor 7 bin 500 adet çam ve ardıç fidanlarının dikimleri devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan da arazisini, bahçesini ağaçlandırmak isteyenlere azda olsa fidan verdik. Kandil günü kamyonla cami önünde fidan dağıttık."

Daha sonra kurban kesilerek dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.